Anneler Günü ne zaman, hangi gün kutlanacak? 2021 Anneler Günü için geri sayım başladı

Anneler Günü'nün (2021) ne zaman olduğu, mayıs ayı devam ederken en çok arananlar arasında yer aldı. Her yıl büyük bir sevinçle kutlanan Anneler Günü, bu yıl da geçen yıl olduğu gibi yine koronavirüs salgınının gölgesinde geçecek.

Anneler Günü ne zaman, hangi gün kutlanacak? 2021 Anneler Günü için geri sayım başladı

Evlatların, kendileri için hiçbir fedakarlıktan imtina etmeyen annelerine sürprizler yaptığı, hediyeler aldığı, mesajlar yolladığı bu özel gün, bu yıl da kısa bir süre sona kutlanacak. Anneler Günü mayıs ayının ikinci pazar günü gerçekleşecek.

2021 Anneler Günü'nün ne zaman olduğunu merak eden vatandaşlar da net tarih bilgisini Google'da sorguluyor. Peki, Anneler Günü ne zaman kutlanacak? İşte, 2021 Anneler Günü tarihi ile ilgili bilgiler.

Mayıs ayının ilk haftasında Anneler Günü ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Anneler Günü hazırlıkları her yıl olduğu gibi bu yıl da günler öncesinden başladı.

Ülkelere göre kutlama tarihleri değişen bu anlamlı gün, Türkiye’de mayıs ayının ikinci haftasının pazar günü kutlanıyor.

ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN, MAYISIN KAÇINDA? İŞTE 2021 ANNELER GÜNÜ TARİHİ

Anneler Günü'nün 2021'de ne zaman kutlanacağı çok sayıda vatandaş tarafından merak ediliyor. Anneler Günü'nün bu yıl hangi tarihe denk geldiğini merak eden vatandaşlar, mayıs ayının gelmesiyle birlikte konu hakkındaki araştırmalarını yoğunlaştırdı. Anneler Günü bu yıl 9 Mayıs 2021 Pazar günü kutlanacak.

EN GÜZEL ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

Üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen ve varlığıyla hayatımıza anlam kazandıran annelerimizin haklarını hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum.

Her şeyin en iyisine layık olan annelerimize sevgi ve saygılarımı iletiyor; sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir yaşam temenni ediyorum. Anneler Gününüz kutlu olsun.

‘Cennet annelerin ayaklarının altındadır’ Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum.

Gecesini gündüzüne katarak, bizlere her türlü fedakarlığı karşılıksız yapan annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

Hayatımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

Bizleri eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

Sevginin, şefkatin, fedakarlığın sembolü, her şeyin en iyisine en güzeline layık olan annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

Anneler, karşılıksız sevgi ve sonsuz özverinin simgesi, dünyanın hiçbir değeriyle karşılaştırılamayacak ve yeri hiçbir zaman doldurulamayacak olan hayatımızın en değerli varlıklarıdır. Anneler Günü kutlu olsun.

Varlığımızı borçlu olduğumuz, sevgi, hoşgörü, merhamet ve özveri kaynağımız değerli annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

Annelerimizi sadece anneler gününde değil, yaşamın her anında sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklamalıyız. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

Anne şefkattir, merhamettir. Cennet onların ayakları altındadır. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.