Fıkra gibi olayın kahramanı o geceyi anlattı! Kurtarma ekipleriyle kendisini aramıştı

Bursa’da yaşanan ve komedi filmlerini aratmayan olayın kahramanı 50 yaşındaki Beyhan Mutlu, o gece yaşananları anlattı.

Fıkra gibi olayın kahramanı o geceyi anlattı! Kurtarma ekipleriyle kendisini aramıştı

Fıkra gibi olay önceki gece Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Çayyaka Mahallesi'nde yaşanmıştı. Arkadaşlarıyla birlikte gece yarısı ormanlık alanda alkol alan 50 yaşındaki Beyhan Mutlu, bir ara onların yanından ayrıldı. Bunun üzerine arkadaşları kayıp ihbarında bulundu. Jandarma, İNDAK ve UMKE ekipleri alarma geçti. Bir süre sonra ormanlık alanda başlayan çalışmalara mahalle ve bölge sakinleri de katıldı.

İSMİYLE SESLENMEYE BAŞLADILAR

Aramalar bir türlü sonuç vermeyince ekipler, kayıp şahsın ismiyle seslenmeye başladı. Bu arada ekiplerle birlikte arama çalışmasına katılan Beyhan Mutlu, isminin yüksek sesle söylediğini duyunca yanlarına gidip 'benim' dedi. Ekipler 'kimliğini göster' deyince gerçek ortaya çıktı. Alkolün etkisinden kurtulan Mutlu, ekiplerin kendisini bulmak için teyakkuza geçtiklerini anladı. O da ekiplerle birlikte kendisini arıyordu.

fikra-gibi-olayin-kahramani-o-geceyi-anlatti-kurtarma-ekipleriyle-kendisini-aramisti.jpg

O GECE YAŞANANLARI ANLATTI

İnegöl'de inşaatlarda çalışan ve bekar olan Beyhan Mutlu fıkra gibi geceyi Sabah’a anlattı:

“İnegöl'de inşaat işleri yapıyorum. Bozova'da oturuyorum. Çayyaka'ya inşaatta çalışmak için gelmiştim. 3 arkadaş oturduk içki içtik. Gece 02.00 gibi ben yanlarından ayrıldım. O bölgede inşaat işi yapıyorduk. İnşaata yakın bir bölgedeki diğer arkadaşların villasında kalıyorduk. Ben villalardan birine gittim, uyumuşum. O arkadaşlardan biri beni bulamayınca jandarmaya kayıp ihbarında bulunmuş. Ben telefonumu da değiştirmiştim. Akıllı telefon aldım. Jandarma ekipleri beni telefonumdan arıyormuş ama benim telefon uydu moduna geçmiş. Jandarma bana bir türlü ulaşamamış.

Gece 05.00 gibi uyandım. Yolun üstünde bir sürü ekip gördüm. Jandarma, İNDAK, UMKE hepsi orada. Yolda bir kaza var zannettim. Yanlarına gittim. Baktım ekipler, kayıp bir şahıs arıyor. Ben de katıldım arama çalışmalarına. Aradan biraz zaman geçti. 'Beyhan Mutlu' diye ismimi seslenmeye başladılar.' Aaaaa o benim' dedim.

fikra-gibi-olayin-kahramani-o-geceyi-anlatti-kurtarma-ekipleriyle-kendisini-aramisti-001.jpg

Kimliğime baktılar. 'Kayıp şahıs senmişsin' dediler. Arkadaş kurbanı oldum anlayacağınız. Fıkra gibi... kayıp benmişim, kendimi aramışım.

Jandarmaya ifademi verdim. Ekiplerin zamanını aldığımız için onlardan özür diledim. Bana kıymet verip, beni aradıkları için onlara çok teşekkür ettim.

Üle şey mi olur beya. Ben eve gittim arkadaşım kayboldum sanmış. Hatta özür mahiyetinde ekipleri sabah börek yemeye götürmek istedim, gelmediler. Neticede beni 3-4 saat gecenin karanlığında aramışlar.”

fikra-gibi-olayin-kahramani-o-geceyi-anlatti-kurtarma-ekipleriyle-kendisini-aramisti-002.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.