İki adamla aynı anda sözlenip binlerce liralarını aldığı iddia edilen gelin adayının ifadesi pes dedirtti

Mersin'de, Tosun Paşa filmindeki kız isteme sahnesini akıllara getiren 60 bin TL'lik dolandırıcılık olayında gözaltına alınan gelin adayı Y.S'nin ifadesi ortaya çıktı. Y.S, "F.K'yi hiç görmedim. V.T. ile de ciddi düşünüyordum, evlenecektim" dedi.

İki adamla aynı anda sözlenip binlerce liralarını aldığı iddia edilen gelin adayının ifadesi pes dedirtti

Merkez Akdeniz ilçesinde 12 Ocak'ta 2 ailenin bireylerinin kavga ettiği ihbarını alan polis, olay yerine giderek tarafları ayırdı. Emniyete götürülen ailelerin, aynı gün aynı saatte "kız isteme" merasimi için söz aldıkları ve evin kapısında durumu anlayınca kavga ettikleri belirlendi.

Başlatılan soruşturmada 2 damat adayının evleneceklerini zannettiği Y.S. ile babası K.S, annesi H.S, ağabeyleri M.S. ve M.S, yengesi İ.S. ile damat adaylarından "başlık parası" bahanesiyle para aldığı iddia edilen E.T. hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Polis, 13 Ocak'ta ikametlerine düzenlediği operasyonda baba K.S. ile oğlu M.S. ve eşi İ.S'yi gözaltına aldı.

GELİN ADAYI VE ANNESİ DE YAKALANDI

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince soruşturma kapsamında aranan Y.S. ile annesi H.S'nin kaldıkları adres tespit edildi. Polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda şüpheliler, gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan K.S, oğlu M.S. ve eşi İ.S. de evlilik vaadiyle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla sevk edildikleri adliyede adli kontrol şartıyla salıverildi.

EV HAPSİYLE SERBEST KALDILAR

Aynı soruşturma kapsamında  gözaltına alınan Y.S. ile annesi H.S'nin emniyetteki işlemleri de tamamlandı. Adliyeye sevk edilen anne ile kızı, nöbetçi sulh ceza hakimliğince ev hapsi tedbiriyle serbest bırakıldı.

iki-adamla-ayni-anda-sozlenip-binlerce-liralarini-alan-gelin-adayinin-ifadesi-pes-dedirtti.jpg

''CİDDİ DÜŞÜNÜYORDUM''

Gelin adayı Y.S.'nin emniyette verdiği ifadede olayın yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını belirterek, damat adaylarından V.T. ile ciddi düşündüğünü ve evleneceğini söylediği öğrenildi. Y.S., ifadesinde, "M.K.'yı ben hiç görmedim. V.T. ile de ciddi düşünüyordum, evlenecektim" dedi.

iki-adamla-ayni-anda-sozlenip-binlerce-liralarini-alan-gelin-adayinin-ifadesi-pes-dedirtti-001.jpg

Soruşturma kapsamında gözaltı kararı verilen 2 zanlının yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.