Altın 5957.109
BIST 11299
Dolar 42.8024
Euro 50.1602
Sterlin 57.2857

İşten eve döndüğünde acı manzarayla karşılaştı! Eşi ve bebeğinin cansız bedenlerini buldu

Gaziantep’te genç anne ve 2 aylık bebeği, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. İşten eve döndüğünde acı manzarayla karşılaşan babanın Adli Tıp Kurumu önündeki çaresiz bekleyişi yürek yaktı.

İşten eve döndüğünde acı manzarayla karşılaştı! Eşi ve bebeğinin cansız bedenlerini buldu

Olay, Zeytinli Mahallesi'nde yaşandı.

İşçi olarak çalıştığı fabrikada gece vardiyasında olan Mehmet Bağdatlı, sabah saatlerine telefonla aradığı eşi Rabia Bağdatlı'ya (25) ulaşamadı. 

EVDE ACI MANZARAYLA KARŞILAŞTI

Endişeyle eve gelen Bağdatlı, eşi ve oğlunu hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine gelen sağlık ekibi, anne ve bebeğinin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğünü tespit etti.

isten-eve-dondugunde-aci-manzarayla-karsilasti-esi-ve-bebeginin-cansiz-bedenlerini-buldu.jpg

ÇARESİZ BEKLEYİŞ

Rabia Bağdatlı ile bebeğinin cansız bedenleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bu sırada Mehmet Bağdatlı’nın çaresiz bekleyişi yürek yaktı.

isten-eve-dondugunde-aci-manzarayla-karsilasti-esi-ve-bebeginin-cansiz-bedenlerini-buldu-003.jpg

Otopsi işlemlerinin ardından anne ve bebeğinin cenazeleri, Mehmet Bağdatlı ile yakınlarına teslim edildi. 

isten-eve-dondugunde-aci-manzarayla-karsilasti-esi-ve-bebeginin-cansiz-bedenlerini-buldu-001.jpg

isten-eve-dondugunde-aci-manzarayla-karsilasti-esi-ve-bebeginin-cansiz-bedenlerini-buldu-002.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.