Kilo aldığını düşündü, şişkinlik artınca hastaneye başvurdu! Çıkana kendi bile inanamadı

Tokat’ta yaşayan iki çocuk babası Ali Yavuz Çeçen, göbeğinin büyümesi nedeniyle kilo aldığını düşündü. Şişkinlik daha da artınca Çeçen hastaneye başvurdu. Karnında kitle olduğu belirlendi, hemen ameliyata alındı. Operasyonla 13 kilogram kitle çıkarıldı.

Kilo aldığını düşündü, şişkinlik artınca hastaneye başvurdu! Çıkana kendi bile inanamadı

Tokat Haber: Turhal ilçesinde yaşayan iki çocuk babası 46 yaşındaki Ali Yavuz Çeçen, karnındaki şişkinliğin büyümesi üzerine Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Hastanesine başvurdu.

Anadolu Ajansı’nda (AA) yer alan habere göre; TOGÜ Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Namık Özkan tarafından muayene edilen Çeçen'in karnında kitle olduğu belirlendi.

AMELİYAT OPERASYONU 3 SAAT SÜRDÜ

Özkan tarafından ameliyata alınan Çeçen'in karnından 3 saat süren operasyonla 13 kilogram kitle alındı.

Çeçen, göbeğinin büyümesi üzerine önceleri kilo aldığını düşündüğünü söyledi.

Rahatsızlığının 3-4 ay önce başladığını belirten Çeçen, "Şişkinliğim daha da arttı. Yememi, her şeyimi etkileyince Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesine geldim. Tahlillerde ur olduğu belirlendi." dedi.

kilo-aldigini-dusundu-siskinlik-artinca-hastaneye-basvurdu-cikana-kendi-bile-inanamadi-002.jpg

“ŞAŞIRDIK, İNANAMADIK”

Ameliyatın ardından rahatladığına dikkati çeken Çeçen, "Dünyaya yeniden gelmiş gibiyim. Hocalarımıza, üniversitemize teşekkür ediyorum. Karnımdan böyle ur çıkacağını tahmin etmiyordum. Hocamız bakınca daha geniş olduğunu gördük. '13 kilogram ur' denilince şaşırdık, inanamadık. Fotoğrafları görünce inandık. Sağlığıma kavuştum. Daha da iyi olacağım. Kendimi çok iyi hissediyorum." ifadelerini kullandı.

kilo-aldigini-dusundu-siskinlik-artinca-hastaneye-basvurdu-cikana-kendi-bile-inanamadi.jpg

Prof. Dr. Özkan da hastanın karnında 2 yıldır büyüme bulunduğunu, son 3 ayda kitlede hızlı büyüme olması nedeniyle kendilerine başvurduğunu dile getirdi.

Yaptıkları tetkiklerde, karnın arka duvarında yağ dokusunda gelişen tümoral kitle tespit ettiklerini anlatan Özkan, şunları kaydetti:

"İdrar yolları ve kan damarlarında oldukça yoğundu. Üroloji kliniğinden de Doğan hocayla beraber, kitle 4 parça halindeydi, tamamını çıkarttık. Karnın içini temizledik. Patoloji sonucuna göre hastanın ileriki tedavisini planlayacağız. Belli aralıklarla da kontrolümüzü yapacağız. Şu anda genel durumu iyi."

kilo-aldigini-dusundu-siskinlik-artinca-hastaneye-basvurdu-cikana-kendi-bile-inanamadi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.