Konyalı güvenlik görevlisini öldürdüğü iddia edilen zanlı yakalandı: İkinci cinayetiymiş

Antalya’da kız arkadaşıyla gittiği ormanda laf atma yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada öldürülen Hakan Ökten'in katil zanlısı yakalandı. Başka bir cinayetten dolayı bulunduğu cezaevinden geçen yıl şartlı tahliye olduğu belirlenen zanlı, tutuklandı.

Konyalı güvenlik görevlisini öldürdüğü iddia edilen zanlı yakalandı: İkinci cinayetiymiş

Önceki gün Kepez ilçesi Antalya Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre; Hakan Ökten (41) ile Havva B, 42 CTB 54 plakalı araçla ormanlık alana gitti. Burada, kendilerine laf attığı öne sürülen M.K. (52) ile Hakan Ökten arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.K, tabancayla Hakan Ökten'e 2 el ateş ederek kaçtı.

ORMANLIK ALANDAN ÇIKARTIP YARDIM İSTEDİ

Hakan Ökten kanlar içinde kalırken, Havva B. aracı kullanarak ormanlık alandan çıkıp yoldan geçen sürücülerden yardım istedi. Hakan Ökten'e ilk müdahaleyi hafif raylı sistem depolama merkezi görevlileri yaptı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Hakan Ökten'i yakındaki özel hastaneye götürdü. Ökten, burada doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

konyali-guvenlik-gorevlisini-oldurdugu-iddia-edilen-zanli-yakalandi-ikinci-cinayetiymis-003.jpg

6 ÇOCUK BABASI, KONYA’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan evli ve 6 çocuk babası Hakan Ökten'in cenazesi yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından morgdan alındı ve Konya'nın Doğanhisar ilçesinde toprağa verildi.

konyali-guvenlik-gorevlisini-oldurdugu-iddia-edilen-zanli-yakalandi-ikinci-cinayetiymis.jpg

YAKALANDI

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, zanlı M.K'nin Uncalı Mahallesi'nde bir evde saklandığını belirledi. Eve operasyon düzenleyen ekipler, M.K'yi gözaltına aldı.

konyali-guvenlik-gorevlisini-oldurdugu-iddia-edilen-zanli-yakalandi-ikinci-cinayetiymis-002.jpg

CİNAYET SUÇUNDAN CEZAEVİNDE YATMIŞ

Emniyette ifadesi alınan M.K'nin daha önce İstanbul'da işlediği cinayetten 20 yıl hapis cezası aldığı ve geçen yıl şartlı tahliye edildiği ortaya çıktı. M.K. ifadesinde, cinayeti işlediğini kabul edip olay saatlerinde uyuşturucu ve alkol aldığını, Ökten ile aralarında tartışma çıktığını ve silahıyla onu vurarak kaçtığını söyledi. M.K. yaptığından dolayı pişman olduğunu da ifadesinde belirtti.

konyali-guvenlik-gorevlisini-oldurdugu-iddia-edilen-zanli-yakalandi-ikinci-cinayetiymis-001.jpg

TUTUKLANDI

İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen M.K., çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince ‘Kasten adam öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum