Motosikletli cinayetin zanlıları, silinen görüntülerin ortaya çıkarılmasıyla yakalandı

Karaman'da sokakta yürüyen kişinin silahla öldürülmesine ilişkin soruşturma yürüten polis, silinen güvenlik kamerası görüntülerini yeniden ortaya çıkardı ve 4 zanlıyı yakaladı. Şüphelilerin tamamı tutuklandı.

Motosikletli cinayetin zanlıları, silinen görüntülerin ortaya çıkarılmasıyla yakalandı

Karaman Haber: İmaret Mahallesi 130. Sokak'ta 17 Kasım'da, sokakta yürüyen Ali Derman'ın (28) motosikletli kişiler tarafından tabancayla ateş açılarak öldürülmesine ilişkin Karaman Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, olayın yaşandığı sokaktaki bir işyerinin güvenlik kamera görüntülerinin silindiğini belirledi.

GÖRÜNTÜLER YENİDEN ORTAYA ÇIKARTILDI

Bunun üzerine iş yeri sahibi Ali Alkan E'nin cep telefonunu inceleyen ekipler, bu kişinin ölen Ali Derman ile telefon görüşmelerini ve Derman'ın bulunduğu görüntüleri sildiğini belirleyerek, çalışmalar sonucu telefondaki görüntüleri ortaya çıkardı.

MERSİN’DE YAKALANDILAR

Şüpheli Ali Alkan E'yi gözaltına alan ekipler, olaya karıştığı belirlenen Hakan G, Hakan E. ve Nevzat Y'yi de Mersin'de yakaladı.

motosikletli-cinayetin-zanlilari-silinen-goruntulerin-ortaya-cikarilmasiyla-yakalandi-002.jpg

14 EL ATEŞ AÇMIŞ

İddiaya göre Ali Alkan E, aralarında husumet bulunan Ali Derman'ı konuşmak için iş yerine çağırdıktan sonra Derman'ın başka bir husumetlisi Hakan G'ye de haber verdi. Bir süre sonra Hakan G'nin yönlendirmesiyle Hakan E. ve Nevzat Y. motosikletle olay yerine gitti. Motosikletteki Nevzat Y, Derman'a 14 el ateş açarak, olay yerinden kaçtı.

motosikletli-cinayetin-zanlilari-silinen-goruntulerin-ortaya-cikarilmasiyla-yakalandi.jpg

             Ali Derman

4 KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ali Alkan E. ile Hakan G. "azmettirmek", Hakan E. "cinayete yardım etmek", Nevzat Y. ise "adam öldürmek" suçlamasıyla çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

motosikletli-cinayetin-zanlilari-silinen-goruntulerin-ortaya-cikarilmasiyla-yakalandi-001.jpg

Güvenlik kamera görüntülerinde ise motosikletle ilerleyen 2 kişinin, silahla ateş açması görülüyor. Diğer bir görüntüde ise kurşunların isabet ettiği Derman'ın düşmesi yer alıyor.

 

 

NE OLMUŞTU?

İmaret Mahallesi 130. Sokak'ta 17 Kasım'da yaşanan olayda, sokakta yürüyen Ali Derman'a motosikletli kişiler tarafından tabancayla ateş açılmış, ağır yaralanan Derman, kaldırıldığı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Derman'ın cenazesi Hamidiye Mahallesi’ndeki Şehir Mezarlığında dualarla defnedilmişti.

ali-derman-cenaze-karaman.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.