TOKİ Kocaeli İzmit Sekbanlı Sepetçi ve Derince TOKİ kura sonuçları 2023 I CANLI İZLE

TOKİ’nin Kocaeli İzmit ilçesi Sekbanlı - Sepetçi ile Derince ilçesi Sopalı Mahallesinde yapacağı 2+1 ve 3+1 konutlar için kura çekimi bugün de devam ediyor. İşte TOKİ Kocaeli İzmit kura sonuçları, isim listesi ve canlı yayını.

TOKİ Kocaeli İzmit Sekbanlı Sepetçi ve Derince TOKİ kura sonuçları 2023 I CANLI İZLE

Kocaeli TOKİ kura çekimi sonucu isim listesi 2023 belli oldu mu? TOKİ Kocaeli İzmit ilçesi Sekbanlı - Sepetçi ile Derince ilçesi Sopalı Mahallesinde kurada çıkan isimler kimler? Sekbanlı - Sepetçi ve Derince ilçesi Sopalı Mahallesi TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ eliyle yürütülen sosyal konut projesi İlk Evim İlk İş Yerim için kura çekilişleri tüm hızıyla devam ediyor.

5 milyondan fazla vatandaşın başvurduğu TOKİ kurası 19 Ocak 2023 Perşembe günü Kocaeli İzmit ilçesi ile devam ediyor.

TOKİ, Kocaeli İzmit ilçesi Sekbanlı - Sepetçi 250 bin Sosyal Konut Projesi Kapsamında 2 bin 255 konut yapacağını duyurmuştu. Kocaeli Derince ilçesi Sopalı Mahallesinde yapılacak konut sayısı ise 260.

TOKİ KOCAELİ İZMİT SEKBANLI SEPETÇİ VE DERİNCE TOKİ KURA SONUÇLARI 2023 I CANLI İZLE

İzmit Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılan Kocaeli İzmit TOKİ kura çekiliş sonuçları ve isim listesi çekilişini canlı olarak izleyebilirsiniz.

İlk Evim TOKİ Kocaeli İzmit Derince kura çekilişi 2023 tamamlandıktan sonra belirlenen hak sahiplerinin isimlerinin tam listesi ile başvuru listesine PDF olarak ulaşmak ve indirmek için TIKLAYIN

Haber Dairesi (Kocaeli İzmit Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.