Yeni aldığı otomobille şaka yapmak istedi, az kalsın yeğenini öldürüyordu

İstanbul’da bir kişi, scooter kullanan yeğeninin üzerine yeni aldığı arabasını sürerek şaka yapmak istedi. Bu sırada çarpışma oldu ve genç yere yığıldı. O anlar kameraya yansıdı.

Scooter kullanan yeğeninin üzerine arabayı süren amca, kazaya sebep oldu, o anlar kameraya yansıdı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan habere göre; Esenyurt Hürriyet Mahallesi’nde yeni aldığı araba ile gezintiye çıkan bir kişi, karşı şeritten gelen yeğenine şaka yapmak için arabayı üzerine sürdü.

Arabanın üstüne geldiğini gören scooter sürücüsü manevra yaparak kazadan kurtulmaya çalıştı. Son anda kendini yere atan adam kazada bacağından yaralandı.

ÇARPAN AMCASI ÇIKTI

Olay sonrasında yerde yatan scooter sürücüsü kendisine çarpanın amcası olduğunu öğrenince büyük şaşkınlık yaşadı. Yaşanan o anlar ise çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

“ŞAKA YAPAYIM DERKEN ÇARPTI”

O anlara tanık olan esnaf Salih Meşe, “Ben sabah erken saatlerde dükkanımı açtım. O sırada dışarıda bir gürültü koptu. Dışarı çıkıp baktığımda bir aracın scootera çarptığını gördüm. Zaten araç sürücüsü ile scooter sürücüsü de akraba çıktı. Araç sürücüsü amcasıymış diğer arkadaşın. Şaka yapayım derken üzerine sürmüş ve sonucunda kaza olmuş. Çarpmanın etkisiyle scooter bizim iki taksimize de maddi hasar verdi. Onun dışında ise scooter sürücüsü hafif şekilde yaralandı.” dedi.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar