Ünal Karaman: Konyaspor maçı olmazsa olmazımız

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 30. haftasında 5 Temmuz Pazar günü deplasmanda Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Ünal Karaman: Konyaspor maçı olmazsa olmazımız

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma ve pas çalışmasının ardından iki grup halinde dar alanda ikili mücadeleye dayalı maç yaptı.

Rize ekibi, antrenmanın ikinci bölümünde ise taktik ağırlıklı çift kale maç yaparak çalışmayı tamamladı. 

Yeşil-mavili ekip yarın sabah Konya'ya gelecek ve son çalışmasını burada yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.

Çaykur Rizespor'da sakatlığı nedeniyle son üç hafta görev alamayan kaleci Gökhan Akkan'ın yerine yine Tarık Çetin'in görev yapması beklenirken sakatlığı bulunan Moroziuk'un durumu ise maç saati belli olacak.  

''Konyaspor maçı olmazsa olmazımız''

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ünal Karaman, İttifak Holding Konyaspor maçının kendileri açısından 6 puan değerinde bir maç olduğunu ifade ederek, “Rakibimiz düşme potasının üzerinde, biz de rakibimizin 2 puan önündeyiz. Bu maçta galibiyet alan rakibinden 6 puan almış olur. Bu nedenle maça galibiyet için çıkıp mutlaka 3 puanı almak zorundayız. Galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz” diye konuştu.

Ünal Karaman, "Ligde konum olarak iyi durumda değiliz. Bir an önce bu durumdan kurtulmamız gerekiyor. Üst üste maçlar kazanıp hızla alt sıralardan uzaklaşmamız gerekiyor. Alacağımız 3 puanla belki 1-2 sıra yükseliriz ama bir seri başlatabiliriz. Bu nedenle olmazsa olmaz maçlardan biri Konyaspor maçıdır. Rakibimiz özellikle evinde iyi futbol oynuyor ancak bize de 3 puan gerekli” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.