Ürün temini ve nakliyesinde sorun var mı?

Koronavirüs önlemleri sonrası vatandaşların en çok merak ettikleri konuların başında ürün temini ve nakliyesinde bir sıkıntı olup olmayacağı! Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan’dan rahatlatan bir açıklama geldi. Tavşan, “Halkımız rahat olsun. Tedarik zincirinde herhangi bir aksama yok.” dedi.

Ürün temini ve nakliyesinde sorun var mı?

Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan, NTV canlı yayınında, koronavirüs önlemlerinin sektöre etkisi ve ürün temini konusundaki soruları cevapladı.

Tavşan, “Halkımızın içi rahat olsun. Vatandaşımızın temel gıda maddesinin temininde bir sıkıntı yaşanmaması için her türlü önlem alınmış durumda. Mevsim itibariyle üretimin bol olacağı bir dönemdeyiz. Depolarımızda patates ve soğanımız da var. Kısa süre sonra da yeni ürünler çıkacak. Zaman zaman limonda ihracatın fazla olması nedeniyle sorun çıkıyor. Ancak ilgili bakanlık bu konuda bir tedbir almak için hazırlık yapıyor. Diğer sebzelerin hiç birinde sorun görünmüyor. Tedarik zincirinde herhangi bir aksama yok. Haller ihtiyacı karşılayabilecek durumda.” dedi.  

Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Tavşan, toptancı hallerinde hem belediye ekipleri, hem de esnaflarca gerekli temizlik ve dezenfekte çalışmasının da yapıldığını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.