Vaka sayısı 9 kat arttı, Vali'den uyarı geldi: Rehavete kapılmayın

Isparta'da geçtiğimiz haftalarda 8'e kadar düşen koronavirüs vaka sayısı yeniden yükselişe geçti. Vali Ömer Seymenoğlu, bugün 71 vakanın tespit edildiğini belirterek, vatandaşları tedbirlere uyulmaları ve rehavete kapılmamaları konusunda uyardı.

Vaka sayısı 9 kat arttı, Vali'den uyarı geldi: Rehavete kapılmayın

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, kentte koronavirüs vaka sayısının geçen haftalarda 8'e kadar düşmesine rağmen bugün rakamın 71'e yükseldiğini açıkladı ve vatandaşları rehavete kapılmamaları konusunda uyardı.

"VAKA SAYISI 71'E YÜKSELDİ"

Vali Seymenoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliği ve bilim kurulunun aldığı kararlar ile ilgili bakanlıkların çalışmalarını kente yansıttıklarını ifade ederek, Isparta'da durumun şu anda iyi olduğunu ancak bunun rehavete yol açmaması gerektiğine değindi.

Vali Seymenoğlu, "Şehrimizde vaka sayısını geçtiğimiz haftalarda 8 kişiye kadar düşürmüştük ancak bugün itibari ile ilimizdeki vaka sayısı 71'e yükseldi" dedi.

"Ekonomi ve tarımı diri tutmalıyız" diyen Vali Seymenoğlu, kontrollü bir şekilde hayatın devam edeceğini belirterek, alınan kararlara uyulması konusunda vatandaşları uyardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.