Vaka sayısı artan Konya’da halka kontrollü sosyal hayat uyarısı

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, normalleşme sürecinde tedbirlerin azaldığını, mesafelerin korunmadığını ve salgın tamamen ortadan kalkmış gibi davranıldığını söyledi. Karabacak, virüsle mücadele için gerekli üç kuralı hatırlattı, “Tedbiri elden bırakmayalım” dedi.

Vaka sayısı artan Konya’da halka kontrollü sosyal hayat uyarısı

Normalleşme süreciyle birlikte yurt genelinde bir çok bölgede olduğu gibi Konya’da da vaka sayısında ciddi bir artış söz konusu.

Kent yöneticileri de artışın önüne geçmek için uyarıları birbiri ardına sıralıyor.

MASKE, MESAFE, TEMİZLİK!

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, normalleşme sürecinde tedbirlerin azaldığını, mesafelerin korunmadığını ve salgın tamamen ortadan kalkmış gibi davranıldığını söyledi.

Karabacak, “Bu tür davranışlar bugüne kadar gösterilen çabanın, fedakarlığın, maddi zararların, kazanımların, alınan tedbirlerin ve çalışmaların yeniden başa sarması anlamına gelebilir. Bu yüzden pandemi süreci sona erene kadar sevdiklerimizin sağlığı için azami özen göstermenizi özellikle istirham ediyoruz. Önlem basit: Maske, mesafe, temizlik. Lütfen tedbiri elden bırakmayalım.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.