Vaka sayısı en çok artan iller arasındaki Konya'da emniyet müdürlüğü bu görüntüyü paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın dünkü açıklamasında son 3 günde vaka sayısı en çok artan iller arasında listede 3’üncü sırada belirttiği Konya'da polisin yaptığı son denetimlerde 11 minibüs sürücüsüne fazla yolcu taşımaktan ceza kesildi. Bu minibüslerdeki fazla yolcunun görüntüleri emniyet müdürlüğünün sosyal medya hesaplarından yayınlandı. Denetimlerde trafik kurallarına uymayan toplam 1696 sürücüye ceza yağdı. 

Konya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesine bağlı ekiplerin bayram öncesi sıkı denetimi sürüyor. Polisin yaptığı son çalışmada trafik kurallarını ihlal eden toplam 1696 sürücüye ceza yağdı. 

Bu cezalardan 11'i araçlarında fazla yolcu taşıyan minibüs sürücülerine kesildi. Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesaplarından bu minibüslerdeki fazla yolcuların görüntüleri yayınlandı. 

Denetimlerde ayrıca hız sınırı ihlalinden 661, park yasağı ihlalinden 184, direksiyon başında cep telefonuyla konuşmaktan 338, kırmızı ışık ihlalinden 171 ve muhtelif maddelerden de 331 sürücüye toplam 885 bin 608 lira para cezası kesildi. Uygulamada 61 araç da trafikten men edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.