Vali Toprak kar temizleme çalışmalarını yerinde inceledi

Beyşehir ve Derebucak ilçelerini ziyaret eden Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, karayolları ekiplerinin kar temizleme çalışmalarını yerinde inceledi. Toprak'a İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şakir Uslu da eşlik etti.

Vali Toprak kar temizleme çalışmalarını yerinde inceledi

Beyşehir Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirilen Vali Toprak’ın başkanlık ettiği Muhtarlar Buluşma İl Toplantısına Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir,  Konya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şakir Uslu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç da katıldı.

Vali Toprak, Konya’nın ilçelerinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek kendilerine aktarılan sorun ve talepleri dinlediklerini belirtti.

Toplantıda Beyşehir Gölü’ndeki balıkçılık faaliyetlerinde yaşanan sorunlar, muhtarlardan gelen gölet talepleri, hayvancılıkla ilgili sıkıntılar, genel asayiş konuları ele alındı.

Konya Valisi Toprak, daha sonra Derebucak ilçesini de ziyaret etti. Toprak, Beyşehir-Derebucak yolunun 40. kilometresinde karayolları ekiplerinin kar temizleme ve yol açma çalışmalarını da inceleyerek, görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Toprak, karla mücadele çalışması yürüten ekiplere gayretleri ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Vali Toprak, Derebucak'ta da muhtarlarla bir araya geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.