Konya’da hastane güvenlik görevlisini bıçaklayan şüpheli yakalandı! Olay anı kamerada

Konya’da hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan Süleyman Ayçiçek'i (40) otobüste yanına gelip, "Meram Eğitim ve Araştırma hastanesinde güvenlik görevlisi misin?" diye sorduktan sonra bıçaklayarak ağır yaraladığı iddiasıyla aranan şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, mahkemece tutuklandı. Bu arada olay anının otobüsteki araç içi kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, geçtiğimiz Cuma günü, merkez Meram ilçesi Orhangazi Mahallesi Karaman Caddesi üzerinde meydana gelmişti.

İddiaya göre; Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Süleyman Ayçiçek, nöbet çıkışı evine gitmek üzere otobüse binmiş, otobüste yanına gelen bir kişi, "Sen Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde güvenlik görevlisi misin?" diye sormuş, "Evet" yanıtını alınca da yanındaki bıçakla Ayçiçek'i boyun ve karın bölgesinden bıçaklayıp kaçmıştı. Ayçiçek'e ilk müdahaleyi otobüsteki yolcular yapmış, ihbarla gelen sağlık görevlileri Ayçiçek'i ambulansla çalıştığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırmıştı.

Ağır yaralanan Süleyman Ayçiçek'in tedavisinin halen sürdüğü öğrenildi.

OLAY ANI KAMERADA

Olay anının, otobüsteki araç içi kameralarına anbean yansıdığı belirlendi. Görüntülerde; ineceği durağa gelen Süleyman Ayçiçek'in oturduğu koltuktan kalkarak kapının önüne geldiği, arkadan gelen saldırganın omzuna vurup bir şeyler söylediği, otobüsten inerken  yolcuların gözü önünde bıçağı peş peşe salladığı, Ayçiçek'in kendisini korumak için bir süre direndikten sonra tekrar otobüsün içine doğru koşup yere yığıldığı anlar yer alıyor.

POLİS ŞÜPHELİYİ YAKALADI

Görüntülerden yola çıkan polis, şüphelinin Muhammet Arslan K. (21) olduğunu belirledi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, düzenlediği operasyonla şüpheliyi gizlendiği yerde yakaladı.

ÖZÜR DİLEMEDİĞİ İÇİN SALDIRMIŞ

Muhammet Arslan K'nin ifadesinde, daha önce hastaneye gittiğini, orada güvenlikçilerle arasında tartışma çıktığını, otobüste de Süleyman Ayçiçek'i görünce kendisinden özür dilemesini beklediğini, terslenince anlık sinirle bıçakladığını söylediği öne sürüldü.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Muhammet Arslan K, çıkarıldığı mahkemece 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.