Konya'da karantinadaki umrecilerden teşekkür mesajları| VİDEO

Koronavirüs tehlikesi nedeniyle umre dönüşü tedbir amaçlı Konya'da karantinaya alınan umreciler kendilerine gösterilen ilgiden dolayı devletin tüm kademelerine ve başta Vali Cüneyit Orhan Toprak olmak üzere il yöneticileri ile sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Sağlık Bakanlığı'nca koronavirüs tedbirleri kapsamında, umreden dönenlerin Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı yurtlara yerleştirilmesine karar verilmesiyle Konya'daki 2 yurda, 15 Mart'ta 2 bin 200 kişi getirilmişti.

14 günün sonunda test sonucu pozitif çıkanlar hastanelere götürülürken, sağlık sorunu yaşamayan umrecilerin evlerine gönderilmesine karar verildi. Kararla birlikte büyük sevinç yaşayan umreciler, bu süre zarfında kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. 

Duygularını cep telefonu kameralarına konuşarak ifade eden umreciler, devletin tüm kurumları ile başta Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak olmak üzere tüm şehir yöneticilerine, sağlık ve yurt çalışanlarına ve emniyet mensuplarına teşekkür etti.

Eskişehirli iki umreci bir kartona teşekkür mesaji yazdı. Yazıda "Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor dönemde bizleri bu yurtta misafir ederek her türlü ihtiyacımızı karşılayan ve güler yüzle bizlere hizmet eden bütün yurt personeline, sağlık çalışanlarına, emniyet mensuplarınra ve bize dışarıdan her türlü ikramı yapan devlet, belediye ve sosyal kuruluşlara sonsuz teşekkür ederiz. Hepinize duacıyız. Haklarınızı helal edin. Allah devletimize zeval vermesin. Eskişehir-Çifteler ilçesinden iki umreci büyüğünüz" ifadelerine yer verildi. 

Umreciler alkışladıkları yurt ve sağlık çalışanları ile helalleşti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.