Konya’daki kuyumcu soygununda flaş gelişme

Konya’da kar maskeli ve silahlı iki kişinin, girdikleri kuyumcudan 200 bilezik ve yaklaşık 40 bin lira çalarak, gelin arabası gibi süslenmiş bir araçta kaçma anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Konya’nın merkez Selçuklu ilçesi Dr. Halil Ürün Caddesi Şeyh Şamil Mahallesi'nde bulunan İbrahim Erdoğan Solak'a ait kuyumcu dükkanına, kar maskeli ve pompalı tüfekli iki kişi girdi.

İş yeri sahibinin oğlu Hüseyin Solak ile çalışan Mustafa Kehya'yı etkisiz hale getiren soyguncular, yaklaşık 750 bin lira değerinde 200 bilezik ve paraları getirdikleri çuvallara doldurdu.

Soyguncular, gelin arabası gibi süslenmiş ve üzerinde "Seni seviyorum" yazan beyaz renkli bir otomobille kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kuyumcuda uzun süre inceleme yaptı, iş yeri sahibinin oğlu Hüseyin Solak ve çalışan Mustafa Kehya ile diğer görgü tanıklarının ifadelerini aldı.

Konya Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’ın bizzat yönlendirdiği ekipler, kent genelinde kaçan şüphelileri arıyor.

SOYGUN ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Soygun anının, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdığı ortaya çıktı.

Görüntülerde, pompalı tüfekli iki soyguncunun hızla kuyumcuya girmesi, kuyumcudakilere silah doğrultarak etkisiz hale getirmesi, ellerindeki çuvallara bilezik ve paraları doldurarak, geldikleri araçla kaçması ve çevredekilerin yaşadığı panik yer alıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.