Damat, kayınvalidesinin 70 metrelik uçuruma düştüğü anı kaydetti

Artvin’de ailesiyle birlikte gezmeye çıkan Pumpul Karademir, dengesini kaybedip 70 metrelik uçuruma düştü ve öldü. Dehşet veren anlar, cep telefonuyla kayıt yapan damadı Kadir Şahiner tarafından görüntülendi.

Şavşat ilçesine bağlı Tepeköy köyünde yaşanan olayda, aşi Mehmet Karademir ile kızı Ayla, damadı Kadir ve torunu Ceren Şahiner ile ormanda gezintiye çıkan Pumpul Karademir (71), dengesini kaybedip 70 metrelik uçurumdan düştü.

damat-kayinvalidesinin-70-metrelik-ucuruma-dustugu-ani-kaydetti-002.jpg

İhbar üzerine olay yerine AFAD, Rize AKUT ile jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekiplerin yaptığı kontrollerde Karademir’in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Pumpul Karademir'in cenazesi, yaklaşık 1 saatlik çalışmayla düştüğü yerden çıkarılıp Şavşat Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

damat-kayinvalidesinin-70-metrelik-ucuruma-dustugu-ani-kaydetti-003.jpg

DAMADI, ACI ACI KAYDETTİ

Pumpul Karademir'in uçurumdan düştüğü anlar, gezi sırasında cep telefonuyla kayıt yapan damadı Kadir Şahiner tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde, Kadir Şahiner’in önünde yürüyen Karademir, uçurumun kenarına geldiğinde aşağıya bakmaya çalışıyor. Bu sırada Ayla Şahiner annesine, “Anne gitme, hayır, anne gitme” diye sesleniyor. “Başım döndü” diyen damadının ise kayınpederi Mehmet Karademir'e “Baba tut şunu baba tut” diye seslendiği duyuluyor.

O anlarda Pumpul Karademir dengesini kaybederek uçurumdan düşüyor. Çığlık seslerinin yükseldiği görüntülerde kayıt sona eriyor.

damat-kayinvalidesinin-70-metrelik-ucuruma-dustugu-ani-kaydetti.jpg

damat-kayinvalidesinin-70-metrelik-ucuruma-dustugu-ani-kaydetti-001.jpg

 

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar