Geldi, kendi malı gibi götürdü gitti! Konya’da hırsızın pes dedirten rahatlığı

Konya'da sabah işe gitmek için çıktığında bisikletini yerinde göremeyen 65 yaşındaki İsmet Keskin, güvenlik kameralarını inceleyince gerçeği öğrendi. Görüntülerde, bisikleti çalan hırsızın rahat tavırları dikkat çekti.

Konya’nın Selçuklu ilçesi Kosova Mahallesi Ortaköy Sokak'ta yaşanan olayda, sitenin önünden geçen 2 kişiden biri bahçedeki bisikleti görünce yönünü değiştirerek siteye girdi.

RAHAT TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ

Bisiklete doğru yönelen hırsız, rahat tavırlarla yürüdükten sonra bisikletin yanına vardı. Daha sonra omzunda asılı olan çantasından bir şeyler çıkardığı görülen hırsız, merdiven yanında kaldırımda bulunan bisikleti aldıktan sonra binerek gitti. Sitenin dışına çıkan hırsız, kendisini yine çalıntı olduğu tahmin edilen bisikletiyle dışarıda bekleyen arkadaşıyla birlikte kayıplara karıştı.

İŞE GİTMEK İÇİN ÇIKINCA FARK ETTİ

Sabah işe gitmek için dışarıya çıktığında bisikletini yerinde göremeyen 65 yaşındaki İsmet Keskin, durumu yöneticiye bildirince güvenlik kameraları incelendi ve hırsızlık olayı anlaşıldı.

konya-hirsizlik.jpg

“SON GÜNLERDE BU TÜR OLAYLAR ARTTI”

112 Acil Çağrı Merkezini arayarak bisikletinin çalındığını ihbar eden İsmet Keskin, "Polisi aradım ancak bana görüntülerle birlikte karakola gidip şikayetçi olmamı söylediler. Buraya kimse gelip inceleme yapmadı. Son günlerde bu çevrede hırsızlık olayları arttı. Ben şüphelinin bir an önce yakalanmasını istiyorum aksi takdirde hırsızlık olayları devam edecek." dedi.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar