Kazaya sebep olan alkollü sürücüyü böyle dövdüler

TEM Otoyolu'nda alkollü olduğu tespit edilen sürücünün kullandığı otomobil, başka bir otomobile çarptı. Kazada aralarında bebek ve çocukların da bulunduğu 6 kişi yaralandı. Kazazedelerin yakınları alkollü sürücüye saldırdı.

34 CCU 638 plakalı otomobilin sürücüsü Sönmez K, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Medine Tacar yönetimindeki 34 CKZ 61 plakalı otomobile çarptı. Kazada, Tacar'ın kullandığı otomobilde bulunan 3'ü bebek ve çocuk olmak üzere 6 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAZAZEDE YAKINLARI, ALKOLLÜ SÜRÜCÜYE BÖYLE SALDIRDI

Polisin alkol testi yaptığı sırada kazazedelerin yakınları, alkollü olduğu tespit edilen sürücü Sönmez K'ya tekme tokat saldırdı. Olayda, sürücü yüzünden yaralanırken, polis kazazede yakınlarını güçlükle sakinleştirdi. Dayak yiyen alkollü sürücü ambulansa alınarak müdahalede bulunuldu. Alkol metreye üfleyemeyen sürücüye, polis tarafından ambulansta da güçlükle test yapıldı. Yaralı sürücü, ambulansla hastaneye kaldırılırken, alkollü sürücüye saldıran kazazede yakınları da ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

KAZANIN GÖRGÜ TANIĞI KONUŞTU

Görgü tanığı Ömer Faruk Aktepe, kazayla ilgili, "Ben seyir halinde gidiyordum. Arkadan gelen araç beni sollayarak, önümdeki araca çarptı. Tam bana vuracaktı, beni geçip önümdeki araca çarptı. Her yer duman altı olunca hemen yardıma koştum. Bir bebeğin kafasında hafif bir travma var. Öteki çocukta çok şükür bir şey yok. Diğer 2 kişi ve bir çocuğun da ayağında ezilme varmış." diye konuştu.

kazaya-sebep-olan-alkollu-surucuyu-boyle-dovduler.jpg

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar