Yarıyıl tatilinde namazını camide kıldı, kazandığı ödülü depremzedelere bağışladı

Diyanet işleri Başkanlığınca yarıyıl tatilinde ülke genelinde uygulanan “Camiye Koşuyoruz, Namazla Buluşuyoruz” projesi kapsamında, tatil boyunca namazlarını camide kıldığı için Konya Hüyük İlçe Müftülüğü tarafından ödüllendirilen imam hatip öğrencisi Ali İdare, ödülünü Elazığ’daki depremzedelere bağışladı.

Yarıyıl tatilinde namazını camide kıldı, kazandığı ödülü depremzedelere bağışladı

Hüyük Merkez Camii’nde düzenlenen programda ödülünü alan Hüyük İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ali İdare, kazandığı 250 TL’yi, Elazığ ve Malatya’daki depremzedelere göndermek istediğini dile getirdi.

Programdan sonra babası ve amcasıyla birlikte Hüyük İlçe Müftülüğüne giden Ali, ödülünü depremzedelere ulaştırmak üzere İlçe Müftüsü Abdullah Yalman’a teslim etti.

İlçe Müftüsü Yalman, Türkiye Diyanet Vakfının Elazığ ve Malatya’da depremzedeler için başlatmış olduğu yardım kampanyası kapsamında açılan bağış hesabına 250 TL’yi Ali İdare’nin adına yatırdı.

Erdemli davranışından dolayı İdare’yi ve ailesini tebrik eden Yalman, “kendi küçük, yüreği büyük” olarak ifade ettiği Ali’ye teşekkür belgesi takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.