Ahmet Selim

Ahmet Selim

Bekâra karı boşamak kolay…

Bekâra karı boşamak kolay…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu düzenlediği basın toplantısında vatandaşı rahatlatacak formülü açıkladı. Altı maddelik çözüm paketinde özetle şunlar var: Çiftçiye faizsiz kredi, çiftçinin su ve elektrik borçlarının silinmesi, çiftçinin diğer borçlarından faizlerin silinmesi, mazotta KDV’nin 6 ay boyunca ertelenmesi, gıdada uygulanan yüzde 8’lik KDV’nin sıfırlanması…

Belli ki Kılıçdaroğlu bu formül için çok ama çok çalışmış. Gecelerce gözüne uyku girmemiş. Vatandaş bu öneriye çok sevindi. Ama vatandaşın da Kılıçdaroğlu’na bir önerisi var. CHP’li belediyelerin de aynı şeyleri yapması… Su alacaklarının sıfırlanması, altı ay boyunca suda yüzde 50 indirime gidilmesi, otobüs-metro-vapur ve benzeri ulaşım araçlarında bilet fiyatının yüzde 50 düşürülmesi, emlak vergilerinin altı ay boyunca alınmaması, hiçbir geliri olmayan vatandaştan su parası alınmaması, ücretsiz bir şekilde ulaşımdan yararlandırılması…

Ne dersiniz, iyi olmaz mı?

Yunan’ı korku sardı?

Türkiye ile İspanya’nın dostluğu Avrupa’da yankılandı. Yunan gazeteler manşetlerinde “Türkiye ile İspanya uçak gemisi yapıyor” başlıklarına yer verdi. Yunanistan’ı Erdoğan’ın İspanya başbakanı Sanchez ile düzenlediği basın toplantısında sarf ettiği şu cümle panikletti:  "İspanya ile birlikte uçak gemisini yaptık ve şu anda denize indirmiş vaziyetteyiz ama biz inşallah şimdi bunun çok daha büyüğünü yine İspanya ile birlikte yapalım istiyoruz."

Gayri bundan sonra Yunanlıların gözüne uyku girmez.

Ne yazsak başka yere çekerler en iyisi yorumsuz yazalım.

Magazin medyasının iki günkü ana gündem maddesi Hamdi Alkan ile eşi… Sahnede sergilediği tiyatro oyunu sırasında rol arkadaşıyla öpüşen Selen Görgüzel'in eşi Hamdi Alkan, hiçbir şekilde rahatsızlık duymadığını belirtti.

Eee rahatsızlık duymuyorsa sorun yok. Bu haberi okurken Melih Gökçek’in heykel sanatı ile ilgili söyledikleri aklıma geldi.

Manzaranız batsın.

Yalova Bağlarbaşı Mahallesi'nde 2018 yılında ruhsatı alınarak yaptırılan Hacı Hafız Yaşar Sabri Yıldırım Cami, deniz manzarasını kapattığı iddiasıyla etrafındaki arsa sahipleri tarafından mahkemeye verilmiş.

Ali Koç, futbolu biliyor mu?

Geçen yıl son haftalarda Fenerbançe’nin başına getirilen Emre Belezoğlu çok başarılı bir performans sergilediği halde sezon sonunda görevinden alınmıştı. Emre, Aykut Kocaman’ın çalıştırıp başarılı olmadığı Başakşehir’i uçuruyor. Emre, 5’te 5 yaptı. Şimdi Galatasaray maçı öncesi tüm fenerliler bunu konuşuyor.

Ne yapsalar boş.

Tüm dünyayı pandemi nedeni ile sarsan ekonomik sıkıntılardan Türkiye de mustarip. Muhalefet bunu fırsata çevirmeye çalışıyor. Ama ne yapsa nafile… Metropol Araştırma Şirketi’nin yaptığı araştırmada vatandaşa ‘ekonomiyi muhalefet düzeltir mi? ‘ sorusu yöneltilmiş. Vatandaşların yüzde 55’i ‘HAYIR’ cevabı vermiş. Bu oran geçen ay yüzde 45 imiş. Eeee vatandaş haklı. Aklını ekmek peynir ile yemedi ya…Kimden cacık olmayacağını biliyor.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ahmet Selim Arşivi