Halis Demir Özkara

Halis Demir Özkara

Düzelmeyen Konyaspor!

Düzelmeyen Konyaspor!

Takımın başında kim olursa olsun Başakşehir takımı ile oynanan maçta galibiyet beklentisi içinde olmamak gerekirdi. Çünkü geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Başakşehir çok iyi. 

Artık İlhan Palut tartışmalarına bir son vermek gerekir. Faydası yok. Olan oldu. İyi mi oldu, kötü mü olda, ilerideki haftalarda göreceğiz. Yönetim de kendini değerlendirme şansı bulacak. 
İçinde bulunduğumuz duruma göre hareket etmek zorundayız. İlhan Palut’tan daha sıkıntılı meseleler var. Mesela Amir konusu. Giderse ne olacak.

Yönetim göndermek istemiyor. Ama Amir ısrarla gitmek istiyor. Gitmek isteyen bir futbolcuyu zorla tutmanın bir manası yok. Biz bir an önce yerini dolduracak bir alternatif bulmak zorundayız. 

Başkan Özgökçen 6,8,10 numaralara oyuncu arayışı içinde olduklarını söyledi. Doğru tespitler bunlar. Mutlaka alınmalı. Transferin son günü 8 Şubat. Elimizi çabuk tutmamız gerekiyor. 

Maça gelince… İyi değildik. Yeni hocanın ligimize alışması zaman alacak. Hoca değişikliklerinde ara dönemde yerli antrenör tercih etmek daha doğru oluyor. Hocanın ne kadar doğru bir karar olduğu tartışılır…
İlk yarı zirveye oynayan bir takımın şimdilerde ilk 10’da kalmaya çalışması ne acı. Umarım ilerleyen haftalarda düşme endişesi yaşamayız. 

Haftaya İstanbulspor ile oynayacağız. Haftaya dediğime bakmayın. Maç Perşembe günü. Yani dört gün sonra. 

Şimdi herkes o maça kilitlendi. İstanbulspor sondan ikinci sırada. Bu hafta kendi sahalarında Kayseri’ye 4-2 yenildiler. 

O maçı kaybetmemiz halinde olacakları düşünmek bile istemiyorum.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Halis Demir Özkara Arşivi