Halis Demir Özkara

Halis Demir Özkara

Günaydın İlhan Palut!

Günaydın İlhan Palut!

İlhan Palut maç sonu değerlendirmesinde diyor ki; “Bitiricilik konusu üzerine durmamız gerekiyor.” Günaydın derler insana. Takımın bu sorununu bugün mü gördün? Kaç haftadır bitiricilik sorunu yaşıyor bu takım. 

Lig başlamadan önce de başladıktan sonra da forvet eksikliğini yazdık bu köşeden. Ama yönetim başta olmak üzere herkes es geçti bu meseleyi. Perşembenin gelişi Çarşambadan belliydi. Buradan bir kez daha yazıyorum. ACİL FORVET!

Yanıldıkları konu neydi biliyor musunuz? Birincisi, yılın başarısı hakikati görmeyi engelledi. Düşünemediler ki , geçen yıl şampiyonluğa oynayan takımların tamamı kötüydü. Aradan sıyrıldık. İkincisi, geçen yılki takım bugünkü takımdan bir tık daha kaliteliydi. Skor değiştirebilecek oyuncularımızı kaybettik. Yerlerini dolduramadık. 

Şimdi bir kez daha uyarıyoruz. İş bitirici forvet ihtiyacımız var. Aynı zamanda savunmaya da takviye şart. Ara transferde nokta dokunuşlar yapamazsak sıkıntı yaşayabiliriz. Artık çok basit hatalar yapıyoruz. 

Maça gelince… Mert’in yediği gol kariyerinde iz bırakacak türden. Mert hayatı boyunca yediği bu golü unutamayacak. Birinci yarıdaki Beşiktaş üstünlüğünü ikinci yarıda kırmayı başardık. İkinci yarıda yakaladığımız fırsatları değerlendirebilseydik şimdi başka şeyler okuyor olacaktınız. Futbolun güzelliği de burada… Futbolun, “Atamazsan atarlar” kuralının acı tezahürünü bir kez daha yaşadık. Uzatmanın sonunda yediğimiz golle sarsıldık. 

Umarım yönetim, ikinci yarının birinci yarıdan daha zor geçeceğini biliyordur.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Halis Demir Özkara Arşivi