Halis Demir Özkara

Halis Demir Özkara

Hatalar bireysel, sonuç felaket…!

Hatalar bireysel, sonuç felaket…!

Bireysel hataların damga vurduğu bir maç oldu. Asla yapılmayacak hatalardan goller yedik. Bugün istisnasız tüm oyuncularımız kötüydü. Ne yapmak istediklerini anlamadığımız dakikalar oldu. Şaşkın gözlerle izledik.

Hakem hatalarını yazmak istemiyorum. Onu herkes biliyor. Nedense son haftalarda bu hatalar artmaya başladı. Bir yerlerden düğmeye mi basıldı. İyi analiz etmek gerekiyor.

İyi oynamadığımız kesin. 4 maçtır kazanamıyoruz. Haftaya ise maçımız Galatasaray ile. Kötü seriye bu maçta dur demeliyiz.

Trabzonspor maçı ile birlikte düşüşteyiz. Bu tür düşüşler olabilir. Her takımda yaşanır. Ancak bir an önce bitmesi gerekiyor. Zira ilik ikiye girme avantajımızı kaybetmek üzereyiz.

Lige baktığımızda İstanbul’un 3 büyükleri ile 3 yenilerinin ilginç istatistiği dikkatlerimizi çekiyor. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş bildiğiniz gibi. Onun yerine Başakşehir, Karagümrük ve Kasımpaşa yükselişte.

Ligin bundan sonraki haftaları daha zor geçecek. Şampiyon adayları arasında herhangi bir mücadele yok artık. Trabzonspor açtı arayı gidiyor. Mücadele sonraki 3 sırada ve küme hattında. Konyaspor’daki düşüş, alttaki takımların iştahını kabartıyor. Dün Başakşehir’in yenilmesine sevinmiştik. Ama biz bugün galip gelemeyince değişen bir şey olmadı.

Bir an önce toparlanmalıyız. Başka çaremiz yok. Böyle devam ederse 4 hafta sonra ilk 5 bile tehlikeye girer.

Ben her şeye rağmen bozmayın moralleri diyorum. Bu takım başaracak. Yüzüncü yılını tarihine uygun bir yerde bitirecek.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Halis Demir Özkara Arşivi