Halis Demir Özkara

Halis Demir Özkara

Serdar Gürler'in günü

Serdar Gürler'in günü

Konyaspor İstanbul deplasmanında güçlü Karagümrük’le oynadığı maçı güzel bir oyunun ardından muhteşem bir sonuçla kazandı. Tebrikler. Uzun zamandan beri böyle farklı galibiyetlere hasrettik. Farklı galibiyetin deplasmanda gelmesi ayrı bir önemde…

Fatih Karagümrük 12. dakikada öne geçince panikledik. İlhan Hoca’nın ‘duraklama dönemindeyiz’ şeklinde ifade ettiği durumun devam etmesinden endişe ettik. Ama sonraki dakikalarda her şey değişti. Değişimi görünce umutlandık.

Bytqi’nin penaltı noktası yakınlarına uzattığı topu filelerle buluşturan Amar Rahmanovic maça dengeyi getirdiğinde bu maçın daha birçok gole gebe olduğunu sezinledik. Birinci yarı 1-1 berabere bitti.

Konyaspor ikinci yarıya fırtına gibi başladı. 53’üncü dakikada sahalarda ender görülebilecek bir pozisyon yaşandı. Abdülkerim Bardakçı’nın kendi sahamızda topla buluşturduğu Serdar Gürler, diğer kaleye kadar sürdüğü meşin yuvarlağı düzgün bir vuruşla kaleye gönderdi. Umarım milli takım yöneticileri her iki oyuncuyu da bu pozisyondan sonra değerlendirmeye alırlar.

Şüphesiz farklı galibiyette kaleci Sehic’in önemli bir rolü vardı. 79’uncu dakikada Balkovec’in serbest vuruşla doksana attığı topu kornere çelen Sehic olası bir beraberliği önledi. Farklı galibiyetin bizim için kırılma noktası buydu.

84’te Luckassen’in kırmızı kart görmesi üzerine Karagümrük pes etti. Bundan bir dakika sonra Guilherme’nin serbest vuruştan attığı gol uzun süre hafızalarımızdan silinmeyecek güzellikteydi.

88. dakikada sahneye yeniden Serdar Gürler çıktı. Gürler kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü atarak skoru belirledi. Fatih Karagümrük 1-Konyaspor 4.

Helal olsun bizim çocuklar

Puanımızı 30’a çıkararak lig ikinciliğimizi sürdürdük. Bu maç Konyaspor’un hedefine ulaşmasında önemli bir eşikti. Hem iki haftalık sessizliğimizi bozduk, hem de moral bulduk. Umarım böyle devam eder.

Sıradaki gelsin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Halis Demir Özkara Arşivi