Halis Demir Özkara

Halis Demir Özkara

Tam 3 puanı aldık derken…

Tam 3 puanı aldık derken…

6 puanlık maçtan, 5 puan kaybettik.

Yenseydik, tehlikeli bölgeden bir miktar uzaklaşmakla kalmayıp, Kasımpaşa’yı geriye itecektik.

90+2’de gelen gol o kadar sevindirdi ki anlatamam. Öyle tahmin ediyorum ki tüm taraftarlar da benimle aynı duyguları yaşadı.

Tam maç biterken 1-0 öne geçmek.

Her takıma öyle kolay nasip olmayacak bir avantaj. Ama değerlendiremedik

İlhan Hoca’nın ve oyuncuların kulağına küpe olmuştur. Geride kalan birkaç dakika gol yemeden nasıl oynanır, öğrenmeleri gerekiyor.

Maç 0-0 bitseydi sevinecektik. Ama şimdi üzülüyoruz. Aslında fark eden bir şey yok. Her iki sonuçta da alacağımız puan aynı. Yol aynı kapıya çıksa da, yolculuk fark ettiriyor. Çünkü öncesinde yaşadığınız 3 puan sevinci var. Tam İstanbul’dan altından değerli 3 puanı aldık derken… O son dakika golü ile yıkıldık.

Öncesinden yazılması gerekenler de var. İstanbul’a 1 puan için gittiğimizi saklayacak değiliz. Bunu oyuncular da oynadıkları oyunla gizleyemedi. Ama futbolun her dakikası sürprizlerle dolu. Bu sefer iki sürprizle karşılaştık. İlk sürprizle sevindik, ikincisi ile üzüldük.

İbrahim Sehiç’in klasına yakışmayan hareketine ne demeli? Hiç ama hiç yakışmadı. Az kalsın basit bir hatadan gol yiyorduk.

Kravets’e de bir parantez açmak gerekiyor. Yine golünü attı. Tebrik etmek gerekiyor.

21 takımlı ligden 4 takım düşecek ve biz kırmızı hattın sıcaklığını en derinden hissediyoruz. Maçlar bundan böyle daha da zorlaşacak. Şampiyonluk için oynayan takımlar ile düşmemeye oynayan takımlar canlarını dişlerine takarak oynayacaklar. Son haftalarda beklenmedik sonuçların alınmasının sebebi bu. Erzurum Trabzon’dan puan alırken, son sıradaki Gençlerbirliği Fenerbahçe’yi yendi. İlerleyen haftalarda da böyle durumlarla karşılaşacağız.

İster inanın, ister inanmayın. Bu haftaki maç Konyaspor’un kaderini belirleyecek. Pazar günü sahamızda Alanyaspor’u misafir edeceğiz. Alanyaspor bu yıl çok iyi bir performans sergiliyor. Avrupa için oynuyorlar. Yenilmez de değiller. Alanya’dan alacağımız 3 puan, bizi sadece rahatlatmayacak. Aynı zamanda ligde de tutacak. Altımızdaki takımların hepsinin zorlu maçları var. Bu takım bizi haftaya 36 puana taşısın, gerisi kolay…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Halis Demir Özkara Arşivi