Ramazan Danış

Ramazan Danış

Müjde! Kurbanlıklar bu yıl Devletten

Müjde! Kurbanlıklar bu yıl Devletten

Almanya’da et fiyatları ve Almanya’da otomobil fiyatları neden düşük?  Bir ineğin yılda bir kez doğurmasına rağmen kırmızı etin (büyükbaş) bu fiyatlarda olması hayret verici. İMİŞ

Bunu kafasına takanlar bu soruyu sorarken onların bilgilenmesi için bir araştırma yapmak ihtiyacı hasıl oldu.

İslami kırmızı eti Avrupa ülkelerinde Müslümanlar kullandığından ve bu ülkelerde Müslüman nüfusun azlığı düşünülürse hesap ortada.

Daha da açıklayıcı olsun istenirse Domuz etini seven gayri Müslüm şunu bilir. Bir domuz bir batında 20 tane doğurur ve yavruları 6 ay içinde bir batında 20 yavru verecek hale gelir. Burada virgül koyarak yazının sonunda kurbanlıkların devlet tarafından nasıl dağıtılacağını açıklayacağım.

Hepimizin malumu 14 Mayıs tarihinde var olma veya yok olma diye adlandırdığım bir seçime gidiyoruz. 6+1 li masa üyeleride gayet iyi bilmektedirler ki Cumhurbaşkanlığı seçimini kimine göre açık ara kimine göre bıçak sırtıda olsa galibi Recep Tayyip Erdoğan olacaktır.

Madem bunu biliyorlar da niye bu çaba? Neden her biri bir ile dağıldı? Bunca miting niye?

Bizim toplum hiçbir şeyi bilmese de; bir şeyi çok iyi bilir, bunu da nasıl bildiğini hala bilmiş değilim. O da Siyasi parti liderliği.

Almanya başbakanı Helmut Kohl döneminde anketçiler Başbakanı (helmut Kohl) başarılı buluyor musunuz?  Sorusuna aldıkları cevap ‘’ başarısız olursa ilk seçimde gider’’ demelerine karşın aynı soruyu ‘’Tansu ÇİLLER’i başarılı buluyor musunuz?’’ dediklerinde Türk Halkının %95’i ‘’eğer ben başbakan olsaydım’’ diye cevaplamaya başlamışlar. İdrak ettiğimiz Ramazan bayramı ziyaretlerimde bazı siyaseti bilen böyük böyüklerimiz ben Meral’in yerinde olsam kalktıktan sonra o masaya dönmem Cumhur İttifakına katılırdım gibi siyasi liderlik örneği sergileseler de. Söylediklerim karşısında hemen hak vermeleride aynı Meral’in çarçabuk ikna olması gibi aynı telden çaldıklarını ortaya koymakla yeterli oldu. Siyonistlerin korkulu rüyası Rahmetli ERBAKAN hocamızın partisi önünde onun genel başkanına Mücahit KILIÇDAROĞLU açıklaması yaptıran güç.

PKK’nın meşruiyet kazanması için yapmayacağı şey yoktur.

Kemal KILIÇDAROĞLU gizli bir aklın ürünü olan her ne kadar soğanla şov yapsa da HDP ile ilk zamanlar görüşmedi. HDP kanadı eş başkanları da amasız fakatsız bizimle görüşmek zorundasınız dedikçe. Danışmanları bile bu görüşmenin seçim sürecin de oy kaybetmeye sebep olacağını söyleseler de.  Gizli akıl hemen Kemal KILIÇTAROĞLU’na haddini bil bak istesek ortada masa falan kalmaz diye ‘’Kızım Meral sen kalk bir de böyle bakalım’’ dedi. Bunu gören Kemal KILIÇDAROĞLU meydan okumak yerine hemen basının karşısına geçip soframızı büyüteceğiz diye palas pandıras açıklamalarda bulundu.

Kızım Meral’de aynı masa olmaz ama tabi ki görüşmeli diye istemem yan cebime koy diye açıklamalarda bulundu. Terörist başlarının kafalarındaki 100 yıllık Cumhuriyeti değiştirmeyi alenen söylemelerinin karşısında Mustafa KEMAL’in it sürülerinden (sırrı sakık) ses gelmemesinin altında yatan gerçekse ağa babalarının istekleri. Kazanamayacakları Cumhurbaşkanlık makamı yerine meclis aritmetiğini ele geçirip Afrin türkülerinizi yedireceğiz diyen HDP’li kadına Kemal KILIÇTAROĞLU’nun ‘’teskereye evet diyen destekleyen vatan hainidir.’’ Dediği tezkerenin meclisten geçirtmeyeceği bir çoğunluk mu işe yarar terör seviciler için.

Kararsızlar küskünler şimdi soruyorum.

Hadi hep beraber AKPARTİ listelerine küselim kızalım ve REİS’e haddini bildirelim. Peki REİS kime küssün. Daha meclis açılır açılmaz ilk gündem maddesi sınır ötesi harekatların önünü açan YURT DIŞI TESKERE’nin iptali OLURSA...

Dünya’da bize yapılan her uluslararası terbiyesizliklerin (mütekabiliyet esasına göre) sadece birine cevap verilmedi. O da Irak’ta Türk Askerinin kafasına çuval geçirme olayıdır. ABD şimdi sadece bundan korkmaktadır ve dünyada ki itibarı açısından bunu düşünmektedir. Çünkü Türkiye artık bunu yapabilecek güçtedir.

REİS’i meclis aritmetiğinde yalnız bırakmanın bedeli ne olur biliyor musunuz? Neden seçimde İlk icraatları MİT BAŞKANInı görevden almak istemektedirler.

Hatırlarsanız FETÖ'cü KARADUMAN Diyarbakır'da PKK içindeki Mit Mensupları listesini vererek Vatan Evlatlarını infaz ettirmedi mi? Sırf o listeyi ele geçirmek için çabaları. Eğer bunu başaramazlar ise TESKERE'nin iptalini sağlamak asıl gaye. Biz de hasta hasta programdan programa koşan REİS'e had bildirelim diye listesini desteklemek yerine eleştirip başkalarının değirmenine su taşımaya devam edelim. Sınır dışı operasyon yetkisi olmayan TÜRK ASKERİNİ elini kolunu bağlamış.

Domuz yavruları gibi türedikçe türeyen Teröristlere artık korkacak bir şey yok saldırın kurban bayramına kadar. Kurban olsun anaların tek evladı Türk Askeri demenin diğer adı.

Müjde! Kurbanlıklar bu yıl Devletten size hediye demektir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ramazan Danış Arşivi