Halis Demir Özkara

Halis Demir Özkara

Bu oyunla olmaz

Bu oyunla olmaz

Zor bir maç olacağı belliydi.

Galatasaray şampiyonluk yarışında geride kaldığından aradaki puan farkını kapatmaya dönük mutlak galibiyet parolası ile Konya’ya geldi. 

Beşiktaş’ın puan kaybından sonra Galatasaray’ın alacağı üç puan çok önemliydi. 

Konyaspor ise güçlü rakibe rağmen puan ve puanlar alarak alt sıralardan kurtulma mücadelesi verecekti. Alacağı puan ve puanlar ileriye mahsus ciddi bir rahatlama sağlayacaktı. Geçen haftanın ardından alınacak bir galibiyet takım için de şehir için de moral olacaktı. 

Ama olmada. Galatasaray 3-0 gibi net bir sonuçla galip geldi.

İki takımın oyuncu kaliteleri tartışılmayacak kadar birbirinden farklı. Galatasaray yıldız oyuncuları ile sonuca giderken Konyaspor’un ikinci yarının başlarındaki çabaları Musleraya takıldı. 

Bir kez daha Galatasaray’ı yenemedik. Ne yenecek gücümüz vardı ne de azmimiz. 
Galatasaray’ın çok güçlü bir takım olduğunun bilincinde beraberlik için çıkılan bir maçta azim aramak doğru da değil zaten.

Konyaspor düzenli ataklar üretip etkili olmayı başaramıyor. Etkili olamadığı gibi karşı takımın iyi oynadığı dakikalarda oyunlarını bozmayı da beceremiyor. Zaman zaman ligin birinci periyodundaki alışkanlıklarına dönüp panik olduklarını da gördük. 

Haftaya altı puan için oynayacağız. Komşu kentin takımı Antalyaspor, Tamer Tuna ile yükselişe geçti. Ligin iyi takımlarından Denizli’yi deplasmanda 3-0 ile geçen Antalya kendi sahasında Konya’ya geçit vermemeye çalışacak. İki takım arasındaki çetin rekabetin Antalya’da ne getireceğini haftaya göreceğiz. Eski Konyasporlu oyuncu Jahoviç devre arasında sürpriz bir kararla Antalya’ya transfer oldu. Ayağının tozuyla da golünü attı. Konyaspor’un tedbir alacağı oyuncuların başında Jahovic geliyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Halis Demir Özkara Arşivi