Halis Demir Özkara

Halis Demir Özkara

Değerlendirme vakti...

Değerlendirme vakti...

Aykut Kocaman değerleri olan prensip sahibi bir hoca. Maç sonu yaptığı açıklama çok önemli. 

20 yıllık hocalık döneminin en derin krizlerinden birini yaşadığını ifade eden Kocaman, bir değerlendirme yapmakta fayda gördüğünü söyledi. 

Ulusal medya bu cümleleri “istifa sinyali” olarak gördü. Hoca istifa eder mi, ederse istifası kabul edilir mi, bilemeyiz. Ama bildiğimiz şey, değerlendirmenin şart olduğudur. Bu değerlendirmeyi “istifa” olarak görmek yanlış olur. Aykut Hoca’nın dediği gibi, ortak payda Konyaspor olmak kaydı ile değerlendirmede fayda var. 

Maça gelince... Şiddetle puana ihtiyaçı bulunan iki takımın mücadelesinde Konyaspor bireysel hatalar yüzünden kaybetti. Üçüncü dakikada yediğimiz golde yapılan hatayı anlamak mümkün değil. Bireysel hatalar doksan dakikanın tamamına damga vurdu. 

Bu maçta da özgüvensizlik tavan yaptı. Deplasmanda Rize ile oynamak kolay değil. Onlar da çıkış arıyordu. Ama bu kadar etkisiz bir oyun akıl karı değil. Öyle ki, takımın neresinde aksama var, belirlemek mümkün değil. 

Haftaya Gaziantep ile kendi sahamızda oynayacağız. Konyaspor için büyük anlam taşıyor bu maç. Gaziantep vasat bir takım. Üç puanı almamız halinde rahatlayacağız. Bizi ipten alacak bir maç. Değerlendirmenin bu maç dikkate alınarak yapılması gerekiyor. Zaten maçı aldığımız takdirde çok şey değişecek. 

O maçtan sonraki üç  rakibimiz çok güçlü. Başakşehir, Trabzonspor ve Alanyaspor. Bu üç maçtan önce ne yapıp ne edip üç puan almamız gerekiyor.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Halis Demir Özkara Arşivi