Halis Demir Özkara

Halis Demir Özkara

Her şeye rağmen, hakeme rağmen

Her şeye rağmen, hakeme rağmen

Üç puandan çok daha değerli bir mücadelenin sonunda gülen Konyaspor oldu. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle seyircisiz oynanan oyun Konyaspor’un galibiyetinden ziyade hakemin skandal kararlarına sahne oldu. 

Çizgiyi geçen topumuz gol sayılmadı. İki oyuncunuza kırmızı kart gösterildi. Buna rağmen Konyaspor pes etmedi. Fenerbahçe’yi de hakemi de yenmeyi başardı. 

Konyaspor Bülent Korkmaz Hoca ile daha dengeli bir oyun anlayışı kazandı. Gol yollarındaki sıkıntıyı eldeki oyuncularla aşmaya çalışan Bülent Hoca’nın taktiği tuttu. Geçen hafta Bajic’in Malatya maçının birinci devresinde oynadığı gibi oynaması halinde çok şey değişeceğini yazmıştım. Öyle de oldu. Çok şey değişti. Seyircisiz maçta Fener’i yenmeyi başardık. Bajic’in attığı gol haftanın hatta ayın golü olmaya aday güzellikteydi. Bajic ikinci yarıda ise önemli bir pozisyonda topu filelerle buluşturamadı. Bajic’in aynı performansını sürdürmesini arzuluyoruz. Nazar değmez inşaallah. 

Kırmızı kart dakikalarına kadar oyunun da pozisyonların da hakimi bizdik. Fenerbahçe hiç bir varlık gösteremedi. Değerlendiremediğimiz pozisyonlar da oldu. Kırmızı kartlardan sonra Bülent Hoca haklı olarak oyuncu değişikliğine gitti. Artık o dakikadan sonra yapılacak tek şey vardı. Gol yememek. Artı altı dakikayı da hesaba katarsak 20 dakika 9 kişi oynadığımız maçı kazanmayı bildik. Bülent Hoca'ya ve talebelerine teşekkür ediyoruz. Galibiyeti özlemiştik.

Haftaya Ankara deplasmanında Gençlerbirliği’ne konuk olacağız. Ankara’dan getireceğimiz 3 puan düşme kaygımızı yok ettiği gibi orta sıralara oynama fırsatı verecek. Hatta bugünkü gibi oynarsak ilk 10' bile girebiliriz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Halis Demir Özkara Arşivi