Muhammet Çelik

Muhammet Çelik

Kafaya nasıl takmayız?

Kafaya nasıl takmayız?

Kafaya nasıl takmayız? Siz de bu soruyu sıkça soruyor musunuz? O zaman yapmanız gereken 22 Ekim Salı günü saat 15:00’te Psikolog Hayrettin ŞAHİN ve Psikoterapist Reyhan ERDOĞAN’ın söyleşi etkinliğine katılmak.

Bu akşam kendileriyle Selçuklu Kongre Merkezinde çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.Psikolog Hayrettin ŞAHİN daha çok teorik konularla ilgilenirken, Psikoterapist Reyhan ERDOĞAN konulara hayattan kesitlerle renk katıyor.

Bir bütün olarak değerlendirdiğimizde et ile tırnak gibiler. Her yıl kitap günleri kapsamında söyleşi ve imza günleri düzenleyen yazarları Konya’da görmek gurur verici. Öncelikle kekemelik Ve beş boyut  terapisi kitabıyla yayın hayatına katılan yazarlarımız, yaklaşık yirmi kitap yayınlamışlar.

İnsan psikolojisini evrensel olarak değerlendiren ve toplumun psikoloji üzerindeki etkilerini araştırıp sentezleyen İkili "Kafaya Nasıl Takmayız?" kitabıyla farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Empati kurmak için aynı şeyleri yaşamanın önemini vurgulayan Hayrettin ŞAHİN, birleşmek için insanların kendi zihin çerçevesinden çıkması gerektiğini vurguluyor. Reyhan ERDOĞAN ise en büyük mutluluğunun okurlarında iç huzuru fark ettiği anda başladığını dile getiriyor.

Bir çok soruya cevap alabileceğiniz ve hatta kendinizle barışık olmayı öğrenebileceğiniz bu etkinliğe 22 Ekim Saat 15:00’te Malazgirt salonunda siz de katılabilirsiniz.

Bu eşsiz söyleşide buluşmak dileğiyle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muhammet Çelik Arşivi