Halis Demir Özkara

Halis Demir Özkara

Olmadı, olmuyor... Derhal transfer, hemen transfer..!

Olmadı, olmuyor... Derhal transfer, hemen transfer..!

Bu maçtan umudumuz vardı. Anadolu takımlarının fırtına gibi estiği bir haftada, fırtınalı ve yağışlı bir günde, fırtına nasıl olurmuş gösterelim istedik ama fırtına yine kuzeyden esti. Karadeniz fırtınasına gücümüz yetmedi. 

Araya bir hafta kala, üç puan alarak rahatlama hedefindeki Konyaspor kendi sahasında bir puan bile alamadı. 

Tehlike çanları kulaklarımızı sağır edecek boyutlara ulaştı. Sıralamada kırmızı çizginin altına inme tehlikesini iliklerimize kadar hissediyoruz.

Yönetim ve hoca gerekli tedbirlerin alınması konusunda gecikmemeli. Tedbir derken transferlerden bahsediyoruz. Neresi aksıyorda takviye edilmeli, kim sorun oluşturuyorsa yol verilmeli. Transferin başladığı güne sadece imzalar bırakılmalı. Ara için verilecek tatil süresinin ardından takım çalışmaya başlayacağı güne yeni transferlerle tam kadro çıkmalı. Transferi son haftaya bırakma gafleti gösterdiğimiz sezonlarda çektiğimiz acılar unutulmamalıdır. 

Gol yollarında sıkıntı yaşadığımız kesin. Takım sezona nasıl bir performans göstereceği belli olmayan formsuz Bajic ile başladı. Bajic beklenen çıkışı yakalamayınca maalesef birinci devreyi forvetsiz bitirdik. Transfer çalışmalarında bu bölge öncelikli olmalı. 

Hocanın Bajic ısrarı artık sona ermeli. Olmadı, olmuyor. Israr etmenin bir anlamı yok. Yerine kim oynarsa oynasın ondan daha iyi oynayacağı kesin. Alanya maçında kimse oyunda Bajic’i görmek istemiyor. 

Aykut Kocaman’ın defans oynayan takımından da eser yok. Madem forvetin yok gol atamıyorsun, o zaman bari gol yeme. Maalesef o da olmuyor. 

Bir maç her şeyi değiştirebilir. Haftaya komşu takım Alanya ile oynayacağız. Alanya yılın en formda takımlarından. Bu yıl kimse onlardan böyle bir başarı beklemiyordu. Erol Hoca Malatya’dan sonra Alanya’da da büyük başarılara imza atıyor. Bu hafta deplasmanda Denizlispor’a 5 gol attılar. Yılın en formda takımlarından birinin en formsuz takımlarından biri ile oynayacağı maçın sonucu nasıl olur bilinmez. Ama bildiğimiz tek şey puana şiddetle ihtiyaç duyduğumuz...

Bu hafta Karadeniz fırtınasına yakalandık. Bakalım Akdeniz fırtınasına karşı nasıl bir varlık göstereceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Halis Demir Özkara Arşivi