Yeni çöp kamyonu aracı, Çumra Belediyesi envanterine girdi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Çumra Belediyesine kazandırılan çöp kamyonu, araç envanterine girdi.

Yeni çöp kamyonu aracı, Çumra Belediyesi envanterine girdi

Konya’nın yoğun nüfus yapısıyla dikkat çeken ilçelerinden biri olan Çumra’nın ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak olan çöp kamyonu Çumra’ya ulaştı ve belediyenin hizmet araçları arasına katıldı.

Belediye binası önünde çöp kamyonunu teslim alan Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, ilçeye kazandırılan kamyonun Çumra’ya hayırlı olmasını dileyerek ilk test sürüşünü yaptı.

Başkan Oflaz, kamyonun Çumra’ya kazandırılması ile birlikte mahallelerin ihtiyacını karşılayarak sorunları en aza indireceğini belirtti.

Oflaz, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’ un desteğiyle belediyemize kazandırılan çöp kamyonu aracı Çumra’mıza hayırlı olsun. Yeni çöp kamyonumuz pırıl pırıl bir Çumra için hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır. Bu çöp kamyonunu ilçemize kazandırarak hizmet etmesinde vesile olan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden beri ayrıca, bir adet akaryakıt tankeri, bir adet çift başlı vidanjörü tertibatı, bir adet kış tuzlama mekanizması kazandırıldı. Bu araçlar hemşehrilerimize daha iyi bir hizmet etme yolunda önemli katkı sağlayacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.