Konya’da ticari taksi ile uyuşturucu sevkiyatına polis engeli

Konya’nın Meram ilçesinde polis ekipleri, ticari taksi ile uyuşturucu sevkiyatı yapan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. 9 bin 133 adet uyuşturucu hap, 91.5 gram sentetik kannabinoid, bir miktar metamfetamin ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

Konya’da ticari taksi ile uyuşturucu sevkiyatına polis engeli

Konya’da polis ekipleri, gençleri zehirleyen uyuşturucu tacirlerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Meram ilçesi Yaylapınar Mahallesi’nde şüphelendiği bir ticari taksiyi durdurdu.

Araçta yapılan aramada ve araç içerisindeki yolculara ait iş yerinde yapılan aramada 9 bin 133 adet uyuşturucu hap, 91.5 gram sentetik kannabinoid, bir miktar metamfetamin, 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Taksi içerisindeki 2 yolcu ve iş yerlerindeki bir şüpheli gözaltına alındı.

konyada-ticari-taksi-ile-uyusturucu-sevkiyatina-polis-engeli.jpg

PAZAR ARABASINDAN BİNLERCE UYUŞTURUCU HAP ÇIKTI

Ayrıca ekipler, Pirebi Mahallesi’nde belirlenen adrese yaptığı operasyonda 1 kilo 460 gram metamfetamin, 26 bin 800 adet uyuşturucu hap ve 2 adet hassas terazi buldu. Yabancı uyruklu olduğu belirlenen 2 şüpheli yakalandı.

konyada-ticari-taksi-ile-uyusturucu-sevkiyatina-polis-engeli-001.jpg

4 KİŞİ TUTUKLANDI

Ekipler, iki ayrı operasyonda 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4’ü tutuklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.