A Milli Takım ikinci sınavında, Avusturya ile 17. randevu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıklarını sürdüren A Milli Takımımız, özel maçta bu akşam Avusturya ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

A Milli Takım ikinci sınavında, Avusturya ile 17. randevu

EURO 2024 hazırlıkları kapsamında Macaristan’a 1-0 mağlup olan A Milli Futbol Takımı ikinci sınavında Avusturya’ya konuk olacak.

Başkent Viyana'daki Ernst Happel Stadyumu'nda oynanacak maç, TSİ 22.45'te başlayacak. Müsabaka TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

Karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Daniele Chiffi yönetecek. Chiffi'nin yardımcılıklarını Giovanni Baccini ve Davide Imperiale yapacak.

Ay-Yıldızlılarımız, 22 Mart Cuma günü oynadığı hazırlık maçında deplasmanda Macaristan'a 1-0 kaybetti. Avusturya ise 23 Mart Cumartesi günü oynadığı özel maçta deplasmanda Slovakya'yı 2-0 yendi.

A Milli Takımımızın hazırlık maçında karşı karşıya geleceği Avusturya da EURO 2024'te mücadele edecek. EURO 2024'te A Milli Takımımız F, Avusturya D Grubu'nda yer alıyor.

AVUSTURYA İLE 17. RANDEVU

A Millî Takımımız, rakibi Avusturya ile tarihinde 17. kez karşı karşıya gelecek. İki ülke A millî takımları arasında 7'si Türkiye, 9'u da Avusturya'da yapılan 16 maçta Avusturya 8, Ay-Yıldızlılarımız 7 galibiyet alırken, sadece bir maç berabere bitti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.