Sivasspor Avrupa hedefiyle Konya maçına hazırlanıyor

Son maçında şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Sivasspor, 27 Nisan Cumartesi günü Konyaspor’u konuk edecek. Kırmızı beyazlı takımın teknik patronu Bülent Uygun, kritik maç öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Sivasspor Avrupa hedefiyle Konya maçına hazırlanıyor

Trendyol Süper Lig’in 34. hafta maçında Konyaspor ile oynayacakları maçı değerlendiren Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, yeşil beyazlı ekibin ligde bulunduğu konumu hak etmediğini söyledi.

"KONYASPOR BULUNDUĞU KONUMU HAK ETMİYOR"

Sivasspor’un Avrupa kupasına gitme şansının çok yüksek olduğunu kaydeden Uygun, “Özellikle evimizdeki maçları kazandığımızda ve deplasmanda da puanlarla döndüğümüzde Avrupa iddiamız devam edecek. Diğer takımlara göre bütçesi daha düşük olan bir takımız. Yaş ortalamasına da baktığımızda futbolcu kardeşlerim imkânsızı başarmış olacak. Bu yüzden onlara teşekkür ediyorum. Tecrübeleri, kalitesi, insanlığı, çalışkanlığı ve bireysel yetenekleri ile bu süreci başardılar. Kalan 5 maçta da onlardan bu performansı bekliyoruz. Konyaspor gibi iyi bir takımı kendi evimizde seyircimiz önünde yenerek kalan bölümü en güzel şekilde tamamlamak istiyoruz.” diye konuştu.

AVRUPA İDDİAMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Son maçında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalarak rakibine şampiyonluk mücadelesinde puan kaybı yaşatan kırmızı beyazlı ekip, ara vermeden Konyaspor maçı hazırlıklarına başlamıştı.

sivasspor-avrupa-hedefiyle-konya-macina-hazirlaniyor.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.