Ramazan Danış

Ramazan Danış

Konya Kredi Yurtlar Kurumuna sihirbaz almışlar

Konya Kredi Yurtlar Kurumuna sihirbaz almışlar

Hepinizin malumu üniversitesiler açıldı ve bir zamanlar öğrenciler açıkta kaldı dedikodusunu sıkça duyduk.

Bu yıl nasıl gidiyor bu işler neden kimse çıkıp da yaygara yapmıyor? diye bir araştırma yapayım dedim.

Bu yıl Konya'mızı tercih eden öğrenci sayılarını ve boş kalan kontenjanların sayısına ulaşınca elhamdülillah Konya'da hiçbir açık kontenjan kalmadığı yedek yurt bekleyen öğrenci sayısının 700 olduğunu öğrendim.

Pandemi döneminde birlikte çalışma fırsatı bulduğum ve o dönemde Konya'nın Kovid-19 belasını bertaraf etmemiz de gerek Gençlik Spor İl müdürümüz Sayın Abdurrahman Şahin bey, gerekse tüm ekibi ile Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü olan Sayın İsa Araba’nın yoğun çabasını dile getirmezsem haksızlık etmiş olurum. Öncelikle en kalbi şükranlarımı sunuyorum.

Gelelim asıl meseleye…

Konu ile ilgili muhatap Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Sayın İsa Araba'yı arayarak bu öğrencilerin durumunu sordum.

Bu kadarı yedek kalan öğrenci sayısının kendileri için hiç bir şey ifade etmediğini ve bunları da bir hafta içinde yurtlara yerleştireceklerini söyledi.

Nasıl yapacaksınız yoksa odalara yatak atarak diğer öğrencilerinin kalabalık odalarda kalmasına mı sebep olacaksınız dedim.

Sayın İsa Araba bana Ramazan bey; bekle gör bunca yıllık idareciliğimde isteyen hiç bir öğrenci yurtsuz kalmadı ifadesini kullandı.

Biz de bir hafta nedir ki bekleriz dedik ve bir hafta doldu bu sabah.

Aradım kendisini ne oldu ne kadar yedek var dedim.

Cevap olarak bana “680 kişilik yurt açma yetkisi verdi Bakanlığımız İl müdürümüz Abdurrahman bey ve değerli yöneticilerimizin gayreti ile Konya'mıza kazandırdık. Bizler yaptığımız yurtlara açılış seremonisi yapmadığımız için haberiniz olmuyor. Biz bize verilen görev ve talimatın gereğini yapıyoruz.” dedi.

Siz hiç bir öğrenci dışarda kalmasın diye çabalıyorsanız bana ne demiyorsanız… Siz hem idareci hem de ânında sorunları çözen bir sihirbazsınız.

Rabbim sayınızı artırsın!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ramazan Danış Arşivi