10 ay önce kendisini yaralayan hasmını, aynı sokakta öldürdü

İzmir’de bir kişi, 10 ay önce kendisini vuran hasmını, aynı sokakta tabancayla öldürdü. Olayda bir kişi de yaralandı.

10 ay önce kendisini yaralayan hasmını, aynı sokakta öldürdü

Olay, Bayraklı ilçesi Onur Mahallesi 7371 Sokak’ta yaşandı.

İddiaya göre; Kadir E. (20), 10 ay önce kendisini tabanca ayağından yaralanan Baran Aygün (19) ile olayın yaşandığı sokakta karşılaştı. İkili arasında başlayan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kadir E, yanında bulunan tabancayla Baran Aygün'e ateş açtıktan sonra kaçtı. Bu sırada sokakta bulunan Kadir E.nin akrabası olduğu öğrenilen Tayfun E. de kurşunların hedefi oldu. 

HASTANEDE KURTARILAMADI

İki yaralı acı içinde yerde yatarken, çevredekiler, polis ve sağlık ekibine haber verdi. Baran Aygün ve Tayfun E., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Özel bir hastanede tedaviye alınan Baran Aygün, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Baran Aygün'ün cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Seken kurşunların isabet ettiği Tayfun E.'nin durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

10-ay-once-kendisini-yaralayan-hasmini-ayni-sokakta-oldurdu.jpg

KAÇAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

Olayın ardından kaçan Kadir E, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Kadir E. sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Polisin yaptığı araştırmada ikili arasındaki husumetin 10 ay önce silahlı yaralama olayından kaynaklandığı saptandı. Cinayet zanlısı Kadir E.'nin olayın meydana geldiği aynı sokakta Baran Aygün tarafından tabanca ile ayağından vurulduğu ortaya çıktı.

10-ay-once-kendisini-yaralayan-hasmini-ayni-sokakta-oldurdu-001.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.