17 yaşındaki genç tartıştığı annesini öldürdü

Adana’nın Yüreğir ilçesinde 17 yaşındaki bir genç, tartıştığı annesi Mine Akgül’ü başından tabanca ile vurdu. Kavgayı gören ve araya girmeye çalışan Akgül’ün kardeşi ise elinden yaralandı. Hastaneye kaldırılan kadın öldü.

17 yaşındaki genç tartıştığı annesini öldürdü

Adana Haber: Olay, Yüreğir ilçesi Ulubatlı Mahallesi'nde yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre, B.A. ve annesi Mine Akgül, evde tartışmaya başladı.

Tartışma, büyüyerek sokağa taştı. Bu sırada B.A., tabancayla annesine doğru ateş açtı. B.A.’nın dayısı Kadir A. (36), araya girmek istese de başaramadı. B.A.’nın tabancasından çıkan mermiler annesinin başına, dayısının ise sağ eline isabet etti.

B.A., olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı Mine Akgül ve kardeşi Kadir D., ambulansla Adana Şehir Hastanesi'ne götürüldü.

KURTARILAMADI

Kadir D., tedavi sonrası taburcu edildi. Kalbi duran ve tekrar çalıştırılan Akgül ise hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kadının cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

17-yasindaki-genc-tartistigi-annesi-oldurdu.jpg

2 SAAT SONRA YAKALANDI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptığı araştırma sonucu olaydan 2 saat sonra B.A.’yı yakaladı. Gözaltına alınan B.A., emniyete götürüldü.

B.A.’nın, olaydan önce eve alkollü geldiği, annesinin bu duruma tepki göstermesinden dolayı aralarında tartışma çıktığı ve gencin tabancayla Mine A.'ya ve dayısına ateş açtığı öğrenildi.

B.A.’nın emniyetteki sorgusu sürerken, Adana Adli Tıp Kurumu’nda otopsi işlemleri tamamlanan Mine Akgül’ün cenazesi ise yakınlarına teslim edildi. Akgül’ün cenazesi, defnedilmek üzere Buruk Mezarlığı’na götürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.