19 yaşındaki genç, köprüde aynı yaştaki 2 arkadaşını öldürdü

Adana’da 19 yaşındaki iki genç; Alperen Kaya ve Eren Güngör, aynı yaştaki bir arkadaşları tarafından öldürüldü. Gençlerin, birlikte alkol alırken yaşanan kavgada bıçaklandığı iddia edildi. Kaçan zanlı aranıyor.

19 yaşındaki genç, köprüde aynı yaştaki 2 arkadaşını öldürdü

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Adana'nın Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi’ndeki Gençlik Köprüsü’nde yaşanan olayda; Şeref A., mahalleden arkadaşları Alperen Kaya ile Eren Güngör’ü buluşmak için Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru’na çağırdı.

3 arkadaş köprü üzerinde içki içtikleri sırada küfürleşip, tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Şeref A, yanında getirdiği bıçakla Kaya'yı göğsünden, kavgayı ayırmak isteyen Güngör'ü karnından bıçakladı. Kaya ile Güngör kanlar içinde yere yığılırken, Şeref A. ise kaçtı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ BULDU

Yürüyüş parkurundaki güvenlik görevlisinin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalelerinin ardından Yüreğir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Alperen Kaya ile Eren Güngör, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

19-yasindaki-genc-koprude-ayni-yastaki-2-arkadasini-oldurdu.jpg

Adana Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından Kaya ile Güngör’ün cenazeleri, aileleri tarafından teslim alınarak Buruk Mezarlığı’nda toprağa verildi.

19-yasindaki-genc-koprude-ayni-yastaki-2-arkadasini-oldurdu-001.jpg

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Şeref A.’nın yakalanması için çalışma başlattı.

19-yasindaki-genc-koprude-ayni-yastaki-2-arkadasini-oldurdu-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.