Altın 5901.436
BIST 11311.31
Dolar 42.6861
Euro 50.1507
Sterlin 57.0609

19 yaşındaki genci vahşice öldürdü! Önce dövdü, sonra bıçakladı

Adana’da 19 yaşındaki Murat İnanmaz’ın sokak ortasında dövülüp bıçaklanarak öldürüldüğü anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Cinayet şüphelisini yakalama çalışmaları sürüyor.

19 yaşındaki genci vahşice öldürdü! Önce dövdü, sonra bıçakladı

Olay, 12 Aralık’ta saat 10.00 sıralarında Seyhan ilçesi Ova Mahallesi’nde meydana geldi.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Murat İnanmaz, aralarında husumet olduğu öne sürülen ismi öğrenilemeyen kişiyle sokakta karşılaşınca önce tartışma, ardından da kavga çıktı. Bu kişi, bir iş yerinin deposundaki tahta paletlerin üzerinden indirdiği İnanmaz’ı darbedip, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Dakikalarca süren kavganın ardından İnanmaz kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli ise kaçtı.

daha-19-yasindaki-genci-vahsice-oldurdu-once-dovdu-sonra-bicakladi

İhbar üzerine olay yerinde gelen sağlık ekibi, Murat İnanmaz’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Bu arada olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde şüphelinin, bir süre tartıştığı İnanmaz’ı tahta paletlerin üzerinden indirip, darbettiği ardından da cebinden çıkardığı bıçakla İnanmaz’ı defalarca bıçakladığı görüldü. Ayrıca görüntülerde tarafların kavga ederek yolun karşısına geçtiği, burada da arbedenin sürdüğü yer aldı.

Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin, şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.