25 yaşındaki genç baltayla öldürülmüştü! Dehşetin detayları ortaya çıktı
|
Son Güncelleme: 01.06.2025 15:41
Bursa’da Mustafa Karaman (25), çiftlik evinde baltayla öldürülmüştü. Jandarma ekipleri cinayet zanlısını özel araştırma sonucu dün gece yakaladı. 17 yaşındaki katil zanlısı "Bana uyuşturucu içirdi silah çekti korktum balta ile kafasına vurdum" dedi.
Bursa'nın Orhangazi ilçesine bağlı Üreğil Mahallesi'nde, 25 yaşındaki Mustafa Karaman'ın cansız bedeni, babası Ali Karaman tarafından ailesine ait çiftlik evinin bahçesinde bulunmuştu.
Bursa İl Jandarma İstihbarat, Jasat ve Orhangazi il jandarma ekipleri uzun bir araştırma sonucu detaylara ulaştı. 200’e yakın Güvenlik kameraları incelendi teknik ve fiziki takip sonucu cinayeti işleyen H.E (17) gözaltına aldı.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI
17 H.E ifadesinde, "Çiftlik evine gittim. Uyuşturucu içtik. Sonra benim yarın okula gitmem gerekiyordu eve gitmek istedim beni salmadı kal burada dedi. 2 tabanca gösterdi korktum sonra çiftlik evinde bulunan balta ile kafasına defalarca vurdum öldürdüm" dedi.
İlgili Haberler
Kaynak:İHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.