3 çocuk babası Metin Kafalı balık tutarken isabet eden kurşunla öldü

Sakarya’da nehir kenarında balık tutarken kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen tabancadan çıkan kurşunun vücuduna isabet ettiği Metin Kafalı (50), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

3 çocuk babası Metin Kafalı balık tutarken isabet eden kurşunla öldü

Olay, dün akşam saatlerinde Yazılı Mahallesi Sakarya Nehri kenarında meydana geldi.

Metin Kafalı, arkadaşı Saim Okur ile Sakarya Nehri kenarında balık tutmaya gitti. İki arkadaş balık tuttukları sırada kim tarafından ve nerede ateşlendiği belli olmayan tabancadan çıkan kurşun Kafalı’ya isabet etti.

Yaralanan Kafalı, bir anda yere yığılırken, arkadaşı 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kafalı, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Evli ve 3 çocuk babası olan Metin Kafalı'nın cansız bedeni kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezine gönderildi. Otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilen Kafalı'nın cenazesi bugün Erenler Yazılı Mahallesi Merkez Cami'de ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Erenler Yazılı Mahalle Mezarlığı'na defnedildi.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.