Ailesinden 4 kişiyi öldüren polisin ifadesi ortaya çıktı! Sebep, 175 bin TL

Bursa Orhangazi’de polis memuru Adem Ergüner, alacak meselesi yüzünden annesi, iki ağabeyi ve yengesini beylik tabancasıyla öldürmüştü. Gözaltına alınan Ergüner’in ifadesi ortaya çıktı. İddiaya göre; katliamın sebebi 175 bin lira.

Ailesinden 4 kişiyi öldüren polisin ifadesi ortaya çıktı! Sebep, 175 bin TL

Bursa Haber: Olay, dün Orhangazi ilçesi Gölyolu Çamlık mevkiinde yaşanmıştı.

ANNESİNİ, İKİ AĞABEYİNİ VE YENGESİNİ ÖLDÜRDÜ

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Bingöl Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet Büro Amirliği'nde görevli polis memuru Adem Ergüner, alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı annesi Bedriye Ergüner, ağabeyi Remzi Ergüner, yengesi Fatma Ergüner ve diğer abisi Mehmet Ergüner'i beylik tabancasıyla vurarak öldürmüştü.

TESLİM OLDU

Olayın ardından şüpheli Ergüner, Orhangazi Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu.

ailesinden-4-kisiyi-olduren-polisin-ifadesi-ortaya-cikti-sebep-175-bin-tl.jpg

"8 YAŞINDAN BERİ ÇALIŞIYORUM BENİ AMELE GÖRÜYORLAR"

Gözaltına alınan şüpheli ifadesinde her şeyi anlattı. Şüpheli Adem Ergüner, müteahhitlik yapan ağabeyi Mehmet Ergüner’e ev almak için geçen yıl 175 bin TL verdiğini ancak ağabeyinin evi yapmadığını belirtti.

Parasını bugünkü değerden geri istediğini ancak ağabeyinin kendisine 275 bin TL teklif ettiğini anlatan Ergüner, “Ancak ben arabamı satarak o parayı vermiştim. Arabamın bugünkü değeri 600 bin TL. 175 bin TL için böyle bir olayı yaptım. 8 yaşından buyana çalışma hayatı içindeyim. Ailenin amelesi olarak görülüyordum. Bu da zoruma gidiyordu. Hakkımın yendiğini gördüm. Hepsini olay yerine çağırdım ve geldiklerinde de durmadan ateş ettim" dedi.

ailesinden-4-kisiyi-olduren-polisin-ifadesi-ortaya-cikti-sebep-175-bin-tl-001.jpg

Diğer yandan, zanlı Adem Ergüner ve görgü tanıklarının emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinin devam ettiği belirlenirken, öldürülen 4 kişinin cenazelerinin Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin devam ettiği ve Orhangazi’de toprağa verilecekleri belirlendi.

ailesinden-4-kisiyi-olduren-polisin-ifadesi-ortaya-cikti-sebep-175-bin-tl-002.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.