Alacak verecek kavgasında kan aktı! Suriyeli baba ve oğlu öldürüldü

Kahramanmaraş'ta Suriyeliler arasında çıkan alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda Alaa Alsaid ile oğlu Alaaddin Alsaid'i tüfekle vurularak öldürdü, 1 kişi de yaralandı. Polis kaçan şüphelinin peşine düştü.

Alacak verecek kavgasında kan aktı! Suriyeli baba ve oğlu öldürüldü

Kahramanmaraş Haber: Olay, Sakarya Mahallesi'nde yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet olan Suriye uyruklu Ahmet S. ile Alaa Alsaid arasında tartışma çıktı.

TÜFEKLE DEHŞET SAÇTI

Kısa sürede büyüyen tartışmada Ahmet S., yanındaki pompalı tüfekle Alaa Alsaid ve oğlu Alaaddin Alsaid ile Hazım Vahit'e ateş edip kaçtı. Alaa Alsaid başından, Alaaddin Alsaid göğsünden ve Hazım Vahit bacağından vuruldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

BİRİ OLAY YERİNDE BİRİ HASTANEDE ÖLDÜ

Ekipler, Alaa Alsaid'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, 2 yaralı ambulanslarla Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Alaaddin Alsaid, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

alacak-verecek-kavgasinda-kan-akti-suriyeli-baba-ve-oglu-olduruldu.jpg

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Acı haberi duyup, gelen baba- oğlun yakınları, sinir krizi geçirdi. Polis, kaçan Ahmet S.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Suç aleti tüfek ise baba ve oğlunun vurulduğu olay yerinin alt sokağında bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

alacak-verecek-kavgasinda-kan-akti-suriyeli-baba-ve-oglu-olduruldu-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.