Anne ve kızının katili en yakınları çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir arazide çarşafa sarılıp iple bağlanmış halde Rus uyruklu anne Irina Dvizova (42) ile kızı Dayana Dvizova'nın (15) cesetleri bulunmuştu. Olayı Dvizova'nın eski eşinin gerçekleştirdiği ve yurt dışına kaçtığı belirtildi.

Anne ve kızının katili en yakınları çıktı

Olay, Muğla’nın Bodrum ilçesi İçmeler mevkisi Tavşanburnu yolu kenarındaki sarp arazide yaşanmıştı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Gayrimenkul işi yapan 42 yaşındaki Irina Dvizova ile 15 yaşındaki kızı Dayana Dvizova'nın yakınları kendilerinden haber alamayınca Konacık Mahallesi'ndeki evlerine gitti.

Kapı açılmayınca kırarak içeri giren yakınları, koltukta anne-kıza ait olduğunu düşündükleri kan lekesi gördü. Yakınlarının ihbarı üzerine Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri anne-kızı bulmak için çalışma başlattı.

anne-ve-kizinin-katili-en-yakinlari-cikti.jpg

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ

Ekipler, bölgedeki kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Adreste tespit edilen bir aracın izini takip eden polis, aramayı İçmeler mevkisinde Tavşanburnu yolu civarında yoğunlaştırdı.

anne-ve-kizinin-katili-en-yakinlari-cikti-001.jpg

CESETLER ÇARŞAFA SARILI HALDE BULUNDU

Araştırma sonucu yol kenarındaki dik yamaçta çarşafa sarılı yaklaşık 3 metre mesafeyle anne ve kızın cesedini buldu. Savcının incelemesinin ardından 2 ceset önce Bodrum Devlet Hastanesi'ne oradan da kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cinayetlerin Irina Dvizova'nın eski eşi tarafından işlendiği ve olayın ardından küçük erkek çocuğunu da yanına alıp yurt dışına kaçtığı belirtildi.

Ekiplerin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

anne-ve-kizinin-katili-en-yakinlari-cikti-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.