Arazi anlaşmazlığında kan aktı! Baba ile iki oğlu vuruldu

Sivas’ta arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada baba Behzat Arslan ile oğulları Samet ve Oğuz Arslan av tüfeğiyle vuruldu. Yaralılardan Oğuz Arslan öldü, şüpheli Sefa Sarıkaya tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Arazi anlaşmazlığında kan aktı! Baba ile iki oğlu vuruldu

Olay, Şarkışla ilçesine bağlı Kayapınar köyünde yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Sefa Sarıkaya ile aralarında bir süredir arazi anlaşmazlığı olan Behzat Arslan ve oğulları Oğuz ile Samet Arslan arasında tartışma çıktı.

Sarıkaya, yanında getirdiği av tüfeği ile Arslan ailesine ateş etti. Saçmaların isabet etmesiyle yaralanan baba ve iki oğlu sağlık ekipleri tarafından Şarkışla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Durumu ağır olan yaralılardan baba Behzat ve oğlu Oğuz Arslan ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Yaralılardan Oğuz Arslan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay sonrası kaçan şüpheli Sefa Sarıkaya jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Sefa Sarıkaya’nın jandarmadaki ifadesinde Behzat Arslan ve oğulları ile komşu olduklarını, aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunduğunu söylediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen Sarıkaya, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayda yaralanan Behzat Arslan ile oğlu Samet Arslan'ın hastanedeki tedavileri devam ediyor.

arazi-anlasmazliginda-kan-akti-baba-ile-iki-oglu-vuruldu.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.