Arazi kavgasında 4 kardeş ve babanın yaralandığı silahlı kavga anı kamerada

Mardin’de, arazi anlaşmazlığı nedeniyle baba ve 4 üvey kardeşin yaralandığı silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Olayla ilgili 13 kişi gözaltına alındı.

Arazi kavgasında 4 kardeş ve babanın yaralandığı silahlı kavga anı kamerada

Olay, dün öğle saatlerinde Kızıltepe ilçesi Atatürk Mahallesi 865'inci Sokak'ta meydana gelmişti.

İddiaya göre; arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli üvey kardeşler arasında tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede büyüyerek, silahların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Uzun namlulu silahların da kullanıldığı kavgada, baba Mahmut Kılınç ile üvey kardeşler Mehmet Kılınç, Şeyhdavut Kılınç ile Vedat Kılınç silahla vurularak yaralandı. Kardeşlerden Halil Kılınç ise araç çarpması sonucu yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan baba Mahmut Kılınç'ın sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi. 

arazi-kavgasinda-4-kardes-ve-babanin-yaralandigi-silahli-kavga-ani-kamerada-003.jpg

13 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri, kavgaya karıştığı belirlenen 13 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucu 13 kişi gözaltına alındı.

arazi-kavgasinda-4-kardes-ve-babanin-yaralandigi-silahli-kavga-ani-kamerada-001.jpg

SİLAHLAR ELE GEÇİRİLDİ

Polis ekiplerince şüphelilerin araçlarında ve evlerinde aramalar yapılırken, 3 ruhsatsız kalaşnikof tüfek, tabanca, 2 pompalı tüfek ile bu silahlara ait mermiler ve fişekler ele geçirildi. 

Olayda kullanıldığı belirlenen otomobil emniyet bahçesine çekilirken, içinde bulunan silah da incelemeye alındı.

arazi-kavgasinda-4-kardes-ve-babanin-yaralandigi-silahli-kavga-ani-kamerada.jpg

KAVGA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan silahlı kavganın, olay yerindeki güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdığı ortaya çıktı. Görüntülerde; hızla gelen otomobilin 2 kişiye çarptığı, birinin yerde kalırken diğerinin koşarak kaçtığı, elinde silah olan kişinin araca ateş açarak, olay yerinden uzaklaştığı anlar yer aldı. Ayrıca otomobilden inen kişilerin de ellerinde sopa ve silahla diğerlerinin peşinden gittiği, bir süre sonra 1 kişinin daha aracın yanına gelerek yere yığıldığı görüldü. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.